به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم ، ویکی لیکس فاش کرده است که باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در پایان رقابت های انتخاباتی سال 2008 میلادی از این آدرس ایمیل شخصی استفاده می کرده است: bobama@ameritech.net.
پنج ایمیل از ایمیل های هک شده اوباما مربوط به نامه نگاری هایی بوده است که وی با جان پودستا رئیس کمپین هیلاری کلینتون داشته است. این ایمیل ها نشان می دهد که تیم اوباما حتی پیش از روز انتخابات 2008 تمرکز زیادی روی تشکیل دولت جدید داشته است.
پایگاه اینترنتی ویکی لیکس از امروز تا یک هفته ایمیل های محرمانه باراک اوباما را منتشر می کند. در اولین روز انتشار این دسته از ایمیل ها، شش مجموعه از ایمیل های اوباما و جان پودستا رئیس ستاد انتخاباتی کلینتون بر روی خروجی این پایگاه اینترنتی قرار گرفته است.
در یک ایمیل در تاریخ 30 اکتبر، پودستا در نامه ای با موضوع اقتصادی، برای اوباما نوشته است: باراک، نشست خوبی دیروز داشتیم، در خصوص ایده ایجاد شورای اقتصادی ملی فوری بحث و تبادل نظر کردیم و 2 سئوال حل نشده در این خصوص باقی مانده است.
پودستا در ادامه این نامه خواستار تصمیم گیری فوری در این باره شده است که آیا ویلیام دالی یا دانیل تارولو رئیس موقت تیم اقتصادی اوباما شود. پودستا شخصا تارولو را معرفی کرده است.
وی همچنین به اوباما سفارش کرده است تا وارن بافت سرمایه دار مشهور آمریکایی را عضو شورای موقت اقتصادی انتخاب کند.کمپین کلینتون هنوز تایید نکرده است که آیا ایمیل های فاش شده از سوی ویکی لیکس، اسناد قانونی بوده است یا نه.
سرویس مخفی و نهادهای جاسوسی آمریکا درباره احتمال دسترسی سرویس های جاسوسی خارجی به دستگاه های ارتباطاتی رئیس جمهور آمریکا ابراز نگرانی کرده بودند . در نهایت، با طراحی یک سامانه امن این شرایط را برای رئیس جمهور آمریکا فراهم کردند تا از گوشی بلک بری خود استفاده نماید.
افشای ایمیل های شخصی اوباما توسط ویکی لیکس، که به گفته مقامهای اطلاعاتی توسط سرویس های جاسوسی روسیه سرقت شده، نشان می دهد که نگرانی سرویس های جاسوسی آمریکا نسبت به ارتباطات اینترنتی اوباما بی دلیل نبوده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر