چگونه تعریق را کم کنیم؟

تعریق بیش از حد چه علائمی دارد؟

اگر جزو آن دسته افرادی باشید که همیشه لباس‌های خیس و شوره‌زده‌ای دارید، حتما متوجه دشواری‌های تعریق بیش از حد هستید.
کد خبر: ۹۶۲۹۸۲
تعریق بیش از حد چه علائمی دارد؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ضمیمه چاردیواری ، تعریق، حالت طبیعی بدن هر انسانی است که مانند یک کولر درونی عمل می‌کند. به طور معمول، به دلیل تجمع بیشتر غدد عرق در دست‌ها، پاها، زیر بغل و کشاله ران، میزان عرق در این نواحی از بدن بیشتر است. تعریق بیش از حد در دوران نوجوانی و نزدیک بلوغ در انسان‌ها وجود دارد.

تعریق بیش از حد چه علائمی دارد؟

معمولا تعریق ناحیه کف دست‌ها و کف پاها، تعریق مکرر و ترشح عرق به لباس و گذاشتن رد عرق روی آن از نشانه‌های تعریق بیش از حد به شمار می‌رود. افرادی که از این عارضه رنج می‌برند ممکن است دچار تحریکات و دردهای پوستی مانند عفونت‌های قارچی یا باکتریایی شوند؛ مدام دلهره لکه شدن لباس‌های خود را دارند؛ اعتماد به نفس پایینی دارند؛ گاهی جامعه آنها را طرد می‌کند و همین امر باعث بروز افسردگی در آنها می‌شود و همیشه نگران بوی بدن بدن خود هستند که بر اثر تعریق زیاد رخ می‌دهد.

چگونه تعریق را کم کنیم؟

محققان بر این باورند که ایجاد تغییراتی در فعالیت‌های روزانه و سبک زندگی می‌تواند به کاهش علائم کمک کند.

• استفاده از ضد تعریق‌ها و دئودورانت‌ها، تعریق را متوقف نمی‌کند اما اسپری‌های ضد تعریق این کار را انجام می‌دهد. این اسپری‌ها حاوی کلرید آلومینیوم است که غدد عرق را مسدود می‌کند.

• پدهای زیربغل گزینه دیگری است که از لباس در برابر تعریق محافظت می‌کند.

• پوشیدن لباس‌هایی با الیاف مصنوعی مانند لباس‌های نایلونی ممکن است علائم تعریق را تشدید کند. بهتر است از لباس‌های گشاد استفاده کنید.

• کفش‌ها هم مساله مهمی است و مواد مصنوعی به کار رفته در آن علائم تعریق را شدت می‌بخشد. از این رو، استفاده از مواد طبیعی مانند چرم توصیه می‌شود.

• برخی جوراب‌ها از جمله جوراب‌های ضخیم، نرم و تهیه شده از الیاف طبیعی رطوبت پا را به خوبی جذب می‌کند.

در صورتی که این راهکارها مؤثر نباشد، پزشک از تکانه‌های الکتریکی ضعیف برای غیرفعال کردن موقتی غدد عرق استفاده می‌کند. از سوی دیگر، تزریق بوتاکس نیز در مواردی می‌تواند اعصاب ترشح‌کننده تعریق زیاد را به‌طور موقت از کار بیندازد. در موارد بسیار شدید، جراح برخی غدد عرق را برمی‌دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سهم پزشکان سهمیه‌ای

ضرورت اصلاح سهمیه‌های کنکور در گفت‌وگوی «جام‌جم»‌با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت

سهم پزشکان سهمیه‌ای

نیازمندی ها