به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایسنا، چندی است که شاهد انتشار اخباری در زمینه عرضه آب معدنیهای وارداتی لوکس و گرانقیمت در برخی رستورانها و سوپر مارکتهای شمال شهر تهران هستیم؛ آبهای بستهبندی که بعضا بین ۱۸ تا ۶۰ هزار تومان به مردم فروخته میشوند و این در حالی است که نمیتوان درباره سلامت این آبهای بستهبندی مطمئن بود.
البته در این میان دستگاههای متولی امر نظارت بر بازار و واردات، اظهارات ضد و نقیضی درباره ورود آب بستهبندی به بازار کشور دارند؛ به طوریکه چندی پیش نیره پیروز بخت، رئیس سازمان ملی استاندارد در این باره به ایسنا، گفت: اگر آبها از مبادی گمرکی و مرزهای رسمی وارد کشور شوند، مورد بازرسی و بررسی قرار میگیرند و اجازه ورود به بازار را پیدا میکنند. بر این اساس مواردی بوده که مجوز برای واردات آبهای معدنی و آشامیدنی صادر شده است و ما هم بر مبنای استانداردهای آب معدنی و آب آشامیدنی آنها را کنترل کردیم.
این اظهارات در حالیست که مسوولان سازمان غذا و دارو و گمرک اعلام میکنند که این آبهای گرانقیمت خارجی مجوز ندارند و به نوعی قاچاق محسوب میشوند و به گفته پیمان فروهر، دبیر انجمن تولیدکنندگان آبهای معدنی و آشامیدنی، گمرک و سازمان غذا و دارو، دو نهاد مرتبط با این موضوع هستند که هر دو ارائه هرگونه مجوز برای واردات این آبها را به شدت تکذیب میکنند.
در این راستا دکتر رسول دیناروند، رییس سازمان غذا و دارو، با بیان اینکه این آبهای معدنی گرانقیمت و وارداتی بیشتر در برخی از سوپر مارکتهای شمال شهر تهران دیده میشوند، گفت: این هم مانند سایر کالاهای قاچاقی است که وجود دارد. البته باید توجه کرد که سهم قاچاق آنها بویژه در زمینه آبهای بستهبندی و وارداتی آنقدرها زیاد نیست.
وی با تاکید بر اینکه در عین حال این آبها مورد تایید سازمان غذا و دارو نیستند، ادامه داد: بنابراین این آبها جزء کالاهای قاچاق محسوب میشوند و باید توجه کرد که احتمال تقلب در کالاهای قاچاق بسیار زیاد است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
كانتینر به كانتینر وارد میكنن اونوقت میگین واردات خُرد باعث این عامله.
چقدر از دست این دولت زجر بكشیم . اه