به گزارش جام جم آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، براساس تحقیقات پژوهشگران دانشگاه هاروارد بر روی داوطلبان بسیاری از افراد به طور مرتب در طول روز گرسنه هستند حتی پس از خوردن یک وعده غذای کامل و این باعث می شود تا با خوردن انواع تنقلات سعی کنند احساس گرسنگی خودرا رفع کنند.
این افراد معمولا در رژیم غذایی روزانه خود انواع خوراکی های پرچرب، شیرین وپر کالری مصرف می کنند و این باعث هضم سریع مواد غذایی ، افزایش قند خون و تمایل شدید آنها به خوردن مواد غذایی جدید می شود.
کارشناسان اعتقاد دارند خوراکی هایی مانند نان سفید، شیرینی، شکلات، پیتزا، همبرگر، سیب زمینی، برنج و غلات فرآوری شده به شدت می توانند باعث گرسنگی شدید، تغییر در مرکز پاداش دهی مغز و اعتیاد به مصرف مجدد این خوراکی ها شوند.
کارشناسان توصیه می کنند افراد برای غلبه بر گرسنگی و پرهیز از خوردن میان وعده های غیر ضروری در وعده های غذایی خود از خوراکی های حاوی فیبر و هیدروکربن مانند سبزیجات، انواع دانه ها و غلات سبوس دار استفاده کنند زیرا این خوراکی ها به آهستگی از بدن دفع می شوند و مدت زمان بیشتری را در دستگاه گوارش سپری می کنند و به این ترتیب فرد کمتر دچار احساس گرسنگی می شود.
بر اساس تحقیقات بیش از نیمی از احساسات گرسنگی منشاء روانی دارد و افراد به خوردن غذا بویژه در زمان های خاص عادت کرده اند و در صورت تاخیر در خوردن مواد غذایی در آن زمان دچار احساس گرسنگی می شوند.
براساس پژوهش ها خوردن مواد غذایی فرآوری شده، انواع شیرینی و شکلات می تواند باعث اضافه وزن شود و چاقی بیش از اندازه باعث می شود تا بدن برای تحرک به انرژی بیشتری نیاز داشته باشد و این خود باعث خوردن بیشتر مواد غذایی و چاقی بیش از حد می شود.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد