به گزارش جام جم آنلاین ، بلومبرگ در گزارشی نوشت، فرقی نمیکند یک خودروساز در ساخت محصول خود با چه شیوهای دست به کاهش قیمت بزند درهرصورت اتومبیل همچنان یک گزینهی گرانقیمت محسوب میشود اما این به معنی کسب سود سرشار برای تمامی خودروسازان نیست البته بهجز پورشه. این خودروساز آلمانی پول خوبی از ساخت خودروهای خود به جیب میزند.
فروش ۲۳۸ هزار دستگاه در سال گذشته و کسب ۳.۹ میلیارد یورو ( ۴.۱ میلیارد دلار) سود درنتیجه میانگین سود پورشه برای هر خودروی فروختهشده ۱۷۲۵۰ دلار است. پورشه تقریباً میتواند به ازای فروش هر خودروی خود یک فولکسواگن جتا خریداری کند.
اگر پورشه تصمیم به انجام چنین کاری داشته باشد، میتواند تنها با سود عملیاتی خود ۲۳۸ هزار دستگاه جتا خریداری کند.
البته این رقم بهطور میانگین محاسبه شده است. از اینرو ممکن است سود برخی از مدلها نظیر پانامرا توربو S هیبریدی یا پورشه ۹۱۱۱ توربوی روباز بیشتر باشد.
برای مثال قیمت این دو مدل تقریباً نسبت به قیمت مدل پایهی آنها دو برابر است و به ۲۰۰ هزار دلار میرسد؛ اما حتی همین قیمت نسبت به اکثر رقبا بالاتر است.
این ارقام نسبت به خودروی مرسدس بنز GLA یا CLA یا مدل پایهی بی ام و سری ۲ یا حتی سری ۳، ۳۳ هزار دلار بیشتر است. به این قیمت میتوان هزینهی بالای آپشنهای پورشه را نیز اضافه کرد که قیمت خودرو را بیشتر میکند.
هیچ تعجبی ندارد که پورشه با داشتن این حاشیه سود بالا، در آیندهی نزدیک پول کافی برای خرید تمامی گروه فولکسواگن داشته باشد؛ شرکتی که در حال حاضر بزرگترین برند خودروساز دنیا محسوب میشود.
منبع : مهر
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد
من فكر كنم تولید كنندگان سمند و پراید رتبه اول رو در دریافت سود از مشتری كسب كنن.
چون در مقابله یك كالای بی كیفیت مبالغ هنگفتی رو از ملت
...