مرگ «بوتولیسمی» را جدی بگیرید

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو در مورد مرگ «بوتولیسمی» به عنوان کشنده ترین مسمومیت غذایی به مردم هشدار داد و از آنها خواست این مسمومیت و مرگ ناشی از آن را جدی بگیرند.
کد خبر: ۱۰۲۰۹۷۱
مرگ «بوتولیسمی» را جدی بگیرید

به گزارش جام جم آنلاین از سازمان غذا و دارو، یسنا بهمنش افزود: مسمومیت با مواد غذایی در اثر آلودگی غذا در جریان تولید فرآورده های غذایی، تهیه و نگهداری آنها، ایجاد می شود.

وی اظهار داشت: مصرف کنندگان باید دقت داشته باشند از مصرف کنسروهایی که در قوطی آنها آثار نشت، برآمدگی و فرورفتگی و زنگ زدگی مشاهده می شود خودداری کنند.همچنین مصرف کنندگان باید به تاریخ تولید و انقضا محصولات هنگام خرید دقت کنند.

بهمنش از مردم خواست تا هنگام مصرف غذاهای کنسرو شده حتما آنها را به مدت 20 دقیقه بجوشانند.

دبیر ستاد مرکزی اطلاع رسانی دارو و سموم سازمان غذا و دارو با بیان اینکه یکی از کشنده ترین مسمومیت های غذایی ، « بوتولیسم » نام دارد، گفت: این نوع مسمومیت در اثر مصرف مواد غذایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو ماهی، کنسرو ذرت، کنسرو لوبیا، کشک خام و عسل طبیعی که در شرایط نامناسب و غیر بهداشتی تهیه و نگهداری شده اند ایجاد می شود.

وی یادآور شد: علائم این نوع مسمومیت که برخی اوقات منجر به مرگ نیز می شود شامل تاری دید، دوبینی و اختلال در گوارش می باشد که مصرف کننده در چنین مواردی سریعا به پزشک مراجعه کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها