به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران، رامبد جوان شب گذشته با پرداختن به موضوع انتخابات و انتخاب اصلح برای سرنوشت ایران، مخاطبان را برای حضوری پرشور به پای صندوقهای رأی دعوت کرد و میزبان سید احسان قاضی زاده هاشمی نماینده مجلس و عضو کمیسیون تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری شد و شادی برنامه دیشب را به همه کسانی که تاریخ و تصمیم کشور برایشان مهم است، تقدیم کرد.
وی پس از روال همیشگی برنامه خندوانه و پخش ویدئوی تصویری سرود ملی، از مهمان خود قاضیزاده هاشمی برای حضور در استودیوی خندوانه دعوت کرد و در ابتدا در خصوص چگونگی برگزاری مناظرههای انتخاباتی و تولید برنامههای تلویزیونی و رادیویی با موضوع انتخابات پرسید.
قاضیزاده هاشمی ابتدا ضمن سلام و گپ و گفتی مختصر با مردم، از برگزاری حماسهای دیگر و حضور مردم به پای صندوقهای رأی گفت.
وی با بیان اینکه اضطراب اصلی را این روزها برای لحظه انتخابات پشت سر گذاشتهایم، گفت: فکر میکنیم اگر مردم مشارکت خوبی داشته باشند، ما حضور 70 درصدی مردم را خواهیم داشت.
قاضیزاده هاشمی افزود: تا به حال آماری که وزارت کشور اعلام کرده، حضور حدود 56 میلیون نفری مردم است. ایران همیشه با حضور پرشور مردم رکورددار بوده است و اگر بتوانیم حضور 42 میلیون نفر را داشته باشیم، رکوردی دیگر زدهایم. در واقع هیچ جای دنیا چنین حضوری را مردم در انتخابات ندارند و کمتر کشوری را با این شور و نشاط دیدهام. امیدوارم بتوانیم رکوردی 70 میلیونی بزنیم.
نماینده مردم فریمان مشهد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه زاده شهر فریمان مشهد است، از همراهی خانواده اش در دوران انقلاب و از حضور برادرش سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی به عنوان نماینده مردم شهر مشهد در مجلس و همچنین نسبت خانوادگی اش با سید حسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت گفت.
وی با اشاره به فضای مناظرهها در برنامههای انتخاباتی از جایگاه خود به عنوان نماینده شورای نظارت صدا و سیما و همچنین شکلگیری شورای نظارت و برنامه ریزی تبلیغات صدا و سیما بیان کرد: بنده از طرف مجلس و براساس رای گیریها در شورای نظارت صدا و سیما عضو هستم و درکنار ما دو نماینده از مجلس، دو نماینده از دولت و دو نفر دیگر از قوه قضاییه در شورای نظارت حضور دارند.
قاضیزاده هاشمی با اشاره به طراحی و برنامهریزیهای انجام شده برای برپایی مناظره های انتخاباتی ادامه داد: من 25 روز است که مجلس نرفتم. از شهر تهران به خاطر تمام اتفاقات انتخاباتی و برنامهریزیهای مناظرات و برنامهها بیرون نرفتهام. با توجه به خواسته های شش نامزد، نکات و ...خیلی استرس کشیدم و امروز جزو کم استرس ترین روزهایی است که پشت سر میگذارم.
وی با بیان اینکه تمام سوالات در برنامه های تولیدی 12 ساعت قبل به نامزدها اطلاع رسانی میشد، از اجرای مناظرات گفت: تمامی سوالات تلویزیونی و رادیویی در کمیسیون تشکیل شده، طراحی می شد و هیچ دخالتی نه آقای حیدری و نه نامزدها در سوالات نداشتند و قبل از مناظره از سوالات و برنامه خبر نداشتند.
نماینده مجلس شورای اسلامی ایران به حق برابر و زمان برابر بین تمامی نامزدهای انتخاباتی اشاره کرد و گفت: تمام تلاشمان را کردیم که همه دوربینها و زمانها به صورت مساوی بین نامزدها تقسیم شود و امیدوارم مردم از این سه مناظره قضاوت درست داشته باشند.
قاضی زاده هاشمی در خصوص زنده بودن یا نبودن مناظرهها اظهار داشت: سر اینکه مناظرهها زنده باشد یا تولیدی، سختی بسیاری کشیدیم و جا دارد تا از حمایت های دکتر علی عسکری تشکر کنم. خیلی از نهادها مخالف زنده بودن مناظرهها بودند اما دکتر عسکری مردانه ایستاد و توانستیم تا با آنتن زنده عصر جمعه برنامه را به روی آنتن ببریم.
وی در ادامه صحبتهای خود به اهمیت آنتن زنده مناظرهها اشاره کرد و درخصوص رشد نمودار مشاهده مناظره ابراز داشت: امسال 77 درصد از مردم شاهد مناظرهها بودند.
جوان ادامه داد: ما خیلی دلمان میخواست نامزدها هر کدام یک نیم ساعت به خندوانه بیایند و درباره برنامه هایشان نسبت به شادی جامعه بگویند.
نماینده مجلس شواری اسلامی ایران عنوان کرد: شما خیلی برنامه خوبی دارید اما شادی واقعی را باید رئیس جمهور آینده ایجاد کند و من حس میکنم که مردم نیازمند شادی درونی هستند و این شادی درونی مستلزم آن است که به قول و وعدههایی که دادند، پایبند باشند.
قاضیزاده هاشمی پس از ثبت لبخند 15 ثانیهای خود، در پایان قول داد تا با معرفی برنامه خندوانه 5 نفر از کودکان کشور را به سرپرستی بگیرد و هر کمکی که بتواند به مدرسه رویش برای کودکان کار برساند.
گفتنی است؛ خندوانه در شب برگزاری انتخابات، از علی مشهدی کمدین دعوت کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر