
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از فردانیوز، برخی از رستوران ها برای ماندگار شدن در ذهن مخاطب و بر سر زبان ها افتادن تلاش می کنند تا با سرو متفاوت غذا تجربه ای بیش از غذا خوردن را برای مشتریانشان فراهم آورند و طنز و شگفتی را نیز چاشنی غذای خود کنند. تزئین غذا به شکل های غیر عادی و استفاده از ظروف متفاوت از جمله راهکارهای آنها برای غافلگیری مشتریانشان است. در ادامه تصاویری از سرو غذا در این رستوران ها را می بینید.






















در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با خالق اثر «وداع آخر» انجام شد
سفیر کشورمان در ترکیه در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
هنرمندان در گفتوگو با «جامجم» از مؤلفههای هنری و فردی شخصیت زندهیاد ناصر مسعودی میگویند
امیر دریادار شهرام ایرانی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» به مناسبت روز ملی جزایر سهگانه مطرح کرد