به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، این محصول از ماه سپتامبر در آلمان در دسترس عموم قرار می گیرد.
خط تولید نوشابه گوشت در سه طعم: «مرغ سلطنتی»، «استیک»، «گوشت گاو بمبئی» راهاندازی شد.
در حال حاضر «پیتر کلاسن» با تولید کنندگانی در لوکزامبورگ، بلژیک و فرانسه قراردادهایی امضا نموده است.
وی که اختراع خود را برای ثبت به مقام های مربوطه ارائه نموده است، میگوید: برای تهیه این نوشیدنی، گوشت و سبزیجات را پس از پخت به پوره تبدیل میکنند، سپس این مایع را در بطری های مخصوص بسته بندی و استریل می کنند.
این قصاب 55 ساله، تاریخ انقضای این نوشیدنی را سه سال عنوان کرده و معتقد است: «نوشابه آبگوشت» برای مواقع ضروری در کمک های نظامی و انسانی مفید است.
البته این نوشیدنی مخالفان خود را نیز دارد زیرا به اعتقاد آنها تهیه نوشیدنی از آب گوشت یک ایده منزجر کننده است.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد