به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، این محصول از ماه سپتامبر در آلمان در دسترس عموم قرار می گیرد.
خط تولید نوشابه گوشت در سه طعم: «مرغ سلطنتی»، «استیک»، «گوشت گاو بمبئی» راهاندازی شد.
در حال حاضر «پیتر کلاسن» با تولید کنندگانی در لوکزامبورگ، بلژیک و فرانسه قراردادهایی امضا نموده است.
وی که اختراع خود را برای ثبت به مقام های مربوطه ارائه نموده است، میگوید: برای تهیه این نوشیدنی، گوشت و سبزیجات را پس از پخت به پوره تبدیل میکنند، سپس این مایع را در بطری های مخصوص بسته بندی و استریل می کنند.
این قصاب 55 ساله، تاریخ انقضای این نوشیدنی را سه سال عنوان کرده و معتقد است: «نوشابه آبگوشت» برای مواقع ضروری در کمک های نظامی و انسانی مفید است.
البته این نوشیدنی مخالفان خود را نیز دارد زیرا به اعتقاد آنها تهیه نوشیدنی از آب گوشت یک ایده منزجر کننده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جاسم غضبانپور، عکاس دوران دفاعمقدس در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
قهرمانان سینمای دفاع مقدس که روزی فرشتهوار و اسطورهای تصویر میشدند، با گذشت زمان به انسانهایی واقعی با شکها و دغدغههای زمینی تبدیل شدند
«جامجم» در گفتوگو با معاون امور دانشجویی وزارت علوم بررسی کرد