به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران، شهر «تورقوتلو» در استان «مانیسا» در ترکیه به مرکز اصلی تولید گوجه فرنگی این کشور تبدیل شده است.
تصور کنید؛ کارگرانی را که در حال پاشیدن نمک بر روی گوجهفرنگیهایی هستند که در حال خشکشدن هستند.
برای این کار گوجه فرنگیها را در یک منطقه به وسعت 100 هزار متر مربعی پخش میکنند و به صورت یکپارچه برش میزنند.
گوجهفرنگیهای برشخورده برای جلوگیری از فاسدشدن و پوسیدگی توسط کارگران نمکسود میشوند.
شهر «تورقوتلو» (Turgutlu) در کنار دریای اژه 95 درصد از صادرات گوجه فرنگی ترکیه را تأمین میکند.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: