به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از باشگاه خبرنگاران، شهر «تورقوتلو» در استان «مانیسا» در ترکیه به مرکز اصلی تولید گوجه فرنگی این کشور تبدیل شده است.
تصور کنید؛ کارگرانی را که در حال پاشیدن نمک بر روی گوجهفرنگیهایی هستند که در حال خشکشدن هستند.
برای این کار گوجه فرنگیها را در یک منطقه به وسعت 100 هزار متر مربعی پخش میکنند و به صورت یکپارچه برش میزنند.
گوجهفرنگیهای برشخورده برای جلوگیری از فاسدشدن و پوسیدگی توسط کارگران نمکسود میشوند.
شهر «تورقوتلو» (Turgutlu) در کنار دریای اژه 95 درصد از صادرات گوجه فرنگی ترکیه را تأمین میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد