وی افزود: به دلیل پیشبینی مشکل برای آینده دریای خزر، مجلس این مصوبه را در برنامه توسعه گنجاند که انتقال آب از دریای مازندران صورت نگیرد.
نانواکناری ادامه داد: اینکه خداوند همه نعمتها اعم از ساحل زیبای ماسهای با شیب ملایم بهسمت دریا، دریای زیبا، جلگههای سرسبز و قله دماوند را در مازندران خلق کرد، متأسفانه به علل ضعف مدیریتی، نتوانستیم جایگاه خوبی برای وضع گردشگری مازندران ایجاد کنیم و زیرساختها برای گردشگری مناسب نیست.
وی با اشاره به اینکه مازندران نه تنها برای مازندران که برای همه ایرانیان است، تصریح کرد: گاهی مسافران مسیر دو ساعته تهران به مازندران را در یازده ساعت طی میکنند و این امر بیانگر نبود راه دسترسی، راه هوایی و نبود ریل راهآهن از اقصی نقاط به مازندران است.
نماینده مردم بابلسر در مجلس با بیان اینکه امکانات بالقوه مازندران به شکوفایی و بهرهبرداری نرسیده است، بر آماده شدن زیرساختها برای گردشگران ایرانی و خاصه کشورهای حاشیه خلیج فارس تأکید کرد و افزود: گردشگران حاشیه خلیج فارس علاوه بر تمکن مالی، مسلمان هستند و با فرهنگ ما سازگاری دارند.
نانواکناری با اعلام عدمرضایت از وضع موجود در این زمینه، گفت: بهرهبرداری از بخش گردشگری مازندران نه تنها موجب تقویت بنیه اقتصادی استان که موجب رونق اقتصادی کشور خواهد شد.
وی ادامه داد: برای ورود به گردشگری باید زیرساختها اعم از راههای دسترسی، امکانات تفریحی و هتلهای مناسب ایجاد گردد.
نماینده مردم بابلسر در مجلس از جمله فرصتهای گردشگری مازندران را طبیعتگردی برشمرد و تصریح کرد: مازندران با گونههای مختلف گیاهی، فرصت بسیار خوبی برای جذب گردشگران طبیعت است و اگر جنگل برای حیوانات وحشی بومی قرق شود، میدان خوبی برای گردشگران خواهد بود.
نانواکناری آببندانها و تالابهای زیبای مازندران خاصه در بابلسر، فریدونکنار و تالاب امیرآباد را فرصتی دیگر برای گردشگری این استان یاد کرد و افزود: این تالابها در تمام فصول سال، بویژه زمستان و با مهاجرات پرندگان به آنها امکان دیگری است که هنوز نتوانستیم از آن استفاده کنیم.