سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم، در تهیه، تولید و مصرف هر غذایی باید نکاتی رعایت شود و مهمترین نکته آن است که برخی از غذاها باید با "مصلح" ویژه آن مصرف شود.
در واقع رعایت این نکته باعث هضم و جذب بهتر مواد غذایی در بدن میشود و احیاناً چنانچه، غذایی مثلا به دلیل طبیعت سرد، دارای عوارض جانبی باشد در صورت مصرف با مصلح ویژه، عوارض آن برای بدن به حداقل میرسد که در ادامه اسامی برخی از این خوراکیها و مصلحات آن آمده است:
پنیر: مصلحش گردو
سرکه: مصلحش سیاهدانه
عدس: مصلحش کشمش
برنج: مصلحاتش شوید یا زعفران یا زیره سیاه
انار و پرتقال: مصلحش گلپر
ماست و دوغ: مصلحش آویشن، موسیر، نعناع و پونه
نان: مصلحش کنجد یا زنیان
خامه: مصلحش عسل
ماهی: مصلحش گردو یا زیتون یا خرما
قرهقروت: سیاهدانه
کره: عسل
کشک: سیر یا نعناع خشک
پیاز: سرکه، آب انار
چغندر: خردل، پختن با عدس
سیر: پختن با آب و نمک،گشنیز
هویج: انیسون، روغن زیتون
سیب زمینی: دارچین، زنجبیل یا نمک
بادمجان: نمک، روغن گاوی تازه، گلپر
خربزه: آب انار تازه، سرکه
اقسام کدو: نمک، نعناع، فلفل، میخک
گوجه فرنگی: روغن زیتون
هندوانه: عسل، پوست هندوانه
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
محمد نصرتی در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛