به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، سام سیفتون سردبیر بخش غذای این روزنامه آمریکایی، با معرفی ته دیگ با عنوان آن چه «ایرانیان لایه ترد و طلایی زیر برنج ایرانی می نامند»، دستور جدیدی برای تهیه ته دیگ ماکارونی ارائه داد و آن را برای شام روز یکشنبه پیشنهاد کرد.
در این مطلب عکسی وسوسه انگیز از این ته دیگ که «افزون بر برنج، با مواد مختلفی چون نان ذرت مکزیکی نیز قابل تهیه است»، منتشر شده است.
غذاهای لذیذ و متنوع از جاذبه های گردشگری ایران بوده و در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را دارند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»:
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم: