به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری صداوسیما،ابراهیم شیرانی گفت: ۳۲ کارگاه صنعتی تولید قارچ خوراکی در این استان سالانه شش هزار و 500 تن قارچ خوراکی تولید می کنند.
وی افزود: 150 کارگاه خانگی هم با ظرفیت تولید سالانه یک هزار تن قارچ این محصول را تولید و روانه بازار می کنند.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: قارچ های تولیدی چهارمحال و بختیاری به استان های خوزستان، اصفهان، فارس و تهران ارسال می شود.
شیرانی افزود: روستای قلعه ممکا به عنوان دهکده پرورش قارچ کشور، از مهمترین مراکز تولید قارچ در استان چهارمحال و بختیاری به شمار می رود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر