طرز تهیه خیارشور یک روزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه خیارشور را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.
کد خبر: ۱۲۳۹۲۸۲

طرز تهیه خیارشور یک روزه

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، خیارشور یکی از مخلفاتی است که معمولا در یخچال همه خانه‌ها پیدا می‌شود.

خیارشور به همراه ساندویچ، سالاد، ماکارونی و خیلی از غذا‌های دیگر سرو می‌شود. به جای اینکه از خیارشور‌های شرکتی استفاده کنید، خود کفا شوید و خودتان این خیارشور خوشمزه را تهیه کنید.

مواد لازم:

خیار: به میزان لازم
سیر: ۳ حبه
ترخون:چند ساقه
سرکه: ۱.۲ لیوان
نمک: به ازای هر لیوان آب ۱ قاشق غذاخوری
آب جوشیده سرد: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. خیار را کاملا شسته داخل شیشه‌های سسی بزرگ می‌ریزیم. بعد بقیه مواد را در شیشه می‌اندازیم.

۳. در آخر آب جوشیده خنک را با سرکه و نمک روی خیار‌های داخل شیشه می‌ریزیم سپس درب شیشه را محکم می‌بندیم.

۴. در این مرحله ظرف‌ها را داخل قابلمه بزرگی قرار داده و داخل قابلمه را به ارتفاع سه چهارم شیشه‌ها پر از آب میکنیم و با شعله متوسط اجازه میدهیم تا آب به جوش بیاید.

۵. هر زمان که رنگ خیار‌ها به رنگ خیارشور تغییر پیدا کرد (تقریبا ۱۵ دقیقه)، زیر شعله را خاموش میکنیم و اجازه می‌دهیم شیشه‌ها در همان آب خنک شوند.

۶. شیشه خنک شده را به مدت ۱ شب در یخچال نگهداری کنید و پس از آن خیارشور یک روزه شما آماده است. نوش جان!

نکته:

دقت کنید که شعله گاز را خیلی زیاد نکنید و یا شیشه‌ها را یک‌دفعه در آب جوش قرار ندهید، چون باعث شکستن ظرف می‌شود.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها