سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
آلبالو یکی از دوست داشتنی ترین میوه های فصل تابستان هست که به نظرم بسیار پر مخاطب هست.
معمولا کسانی که عاشق آلبالو هستند بسیار به دنبال مربای آلبالو هم خواهند بود.
مربای آلبالو که در این روزهای تابستان بسیار پر استفاده میشود ، مخصوصا در وعده های صبحانه و حتی در برخی از شهر ها از مربای آلبالو به عنوان یک وعده غذایی و یا همراه غذا استفاده میشود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و ساده و سریع فقط کافیست دستور پخت زیر را ، مرحله به مرحله انجام دهید:
آلبالو : 1 کیلو |
شکر : 1 کیلو |
آبلیمو یا وانیل شکری : یک قاشق چایی خوری |
مرحله اول جهت پخت مربای آلبالو این است که ، آنها را خوب بشویید و تمیز کنید ، سپس برگ و دم آنها را بگیرید و دوباره بشویید .
مرحله دوم این است که باید هسته آلبالو ها را در بیارید به صورتی که آلبالوها له و یا شکسته نشود.
* برای این کار میتوانید از دستگاه هسته گیر آلبالو استفاده کنید که این کار با کیفیت بیشتری انجام شود.
در مرحله سوم ، آلبالو هایی که دیگر هسته ندارند را داخل یک ظرف لعابی میریزیم و در لابه لای آن شکر اضافه میکنیم، و ظرف را در یخچال میگذاریم تا زمانی 7 یا 8 ساعته را طی کند ، به دلیل اینکه باید شکرها خوب به خورد آلبالوها بروند.
بعد از گذشت زمان گفته شده ، ظرف را از یخچال خارج میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم.
شعله زیر ظرف را زیاد میکنیم تا جوش بیاید.
بعد از جوش آمدن ، زیر گاز را کم میکنیم تا به مدت حدود نیم ساعت به آرامی بجوشد.
این سؤال خیلی از خانم های مرتبط با ما هست.
جواب این سؤال را در این قسمت میخواهیم بدهیم:
در هنگام جوشیدن آلبالوها ، روی آلبالو ها کف میکند! کاری که ما میکنیم این است که آن کف ها را از روی مربای آلبالوی مان با قاشق برمیداریم تا مربای ما شفاف و براق شود.
* نکته دیگر: باید خیلی مواظب سر ریز شدن مربا باشیم چون که با سرریز شدن مربا شهد مربا نیز حیف میشود و غلظت مربا از بین میرود.
* همچنین باید بدانید که اگر مربای ما زیاد بجوشد باعث تیره رنگ شدن مربای ما میشود.
در مرحله آخر بعضی ها آبلیمو اضافه میکنند و بعضی ها وانیل شکری که ما در اینجا هر دو نوع را توضیح میدهیم:
در مرحله آخر پخت مربای آلبالو وانیل شکری را اضافه میکنیم و شعله را خاموش میکنیم.
نکته : اگر وانیل را زود تر از موعد اضافه کنیم ، با حرارت بالا مواجه میشود وتلخ مزه میشود.
آبلیمو را داخل مربا ریخته و آن را هم میزنیم و زیر گاز را خاموش میکنیم.
مربای شما باید غلیظ باشد ، اگر رقیق بود میتوانید آلبالوها را جدا کنید و شربت را کمی بجوشانید تا غلیظ تر شود و اگر آن زیاد بود میتوانید از آن به عنوان شربت آلبالو استفاده کنید و آن را از داخل مربای آلبالو جدا کنید ، تا آب آن کمتر شود.
خوب ، برای تست غلظت باید مقداری از آب مربا را که سرد شده باشد را داخل بشقاب بریزید و آن را تکان دهید ، اگر به راحتی تکان نخورد ، از غلظت مناسبی برخوردار است.
بهرت است بدایند که مربای آلبالو جزو مربا و کمپوت میباشد.
پیشنهاد میکنیم که این مربای خوشمزه را از دست ندهید ، چرا که زمان تهیه مواد آن یک ساعت و تمام مراحل پخت آن نیز یک ساعت طول میکشد.
از مربای آلبالو میتوانید حتی به عنوان دسر نیز استفاده کنیدم.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد