به گزارش
جام جم آنلاین به نقل از خبر نگاران جوان امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسنک رژیمی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم اسنک رژیمی
|
نان تست
|
یک عدد
|
|
گل کلم
|
نصف لیوان
|
|
قارچ
|
نصف لیوان
|
|
گوجه فرنگی
|
یک عدد
|
|
فلفل دلمهای
|
یک نصفه
|
|
پیاز سرخ شده
|
نصف قاشق
|
|
سس فرانسوی
|
یک قاشق غذاخوری
|
|
پنیر ورقهای
|
۲ برش
|
|
روغن و کره
|
به مقدار لازم
|
|
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پودر کاری
|
به مقدار لازم
|
|
آب لیمو ترش
|
نصف یک عدد
|
طرز تهیه اسنک رژیمی
- گل کلم را چند دقیقه بخارپز یا آبپز میکنیم به حدی که کاملا نرم نشود.
- قارچها را اسلایس کرده و در روغن و کرهی داغ به همراه کمی نمک و آبلیمو و پودر کاری تفت میدهیم.
- فلفل دلمهای اسلایس شده و پیاز داغ را اضافه میکنیم. گل کلم را اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
- گوجه فرنگیها را خرد کرده و به همراه ادویهها اضافه میکنیم و تفت مختصری میدهیم.
- شعله را خاموش کرده و سس را افزوده و کاملا مخلوط میکنیم.
- صفحات گریل ساندویچ ساز را با کره چرب کرده و دستگاه را روشن میکنیم تا داغ شود.
- نان همبرگری را از وسط کامل برش میدهیم، کمی از خمیرش را خارج میکنیم.
- یک ورقه پنیر گذاشته و از مواد رویش میریزیم و دوباره یک ورقه پنیر و برش بعدیِ نان.
- سپس در دستگاه گریل میگذاریم و درب دستگاه را میبندیم تا آماده شود.