
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کوکپد، در این بخش از غذاهای لذیذ ایرانی برای شما دستور تهیه “ته چین بادمجان و گوجه” را در نظر گرفته ایم.
پلوپز برنج |
1پیمانه |
زعفران |
به اندازه کافی |
تخم مرغ |
1 عدد |
ماست |
4 ق غ |
گوشت مرغ یا گوسفند |
100 گرم به دلخواه |
بادمجان |
یک عدد متوسط |
گوجه |
1 عدد |
نمک فلفل دارچین |
به اندازه کافی |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی