به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کوکپد، در این بخش از غذاهای لذیذ ایرانی برای شما دستور تهیه “ته چین بادمجان و گوجه” را در نظر گرفته ایم.

|
پلوپز برنج |
1پیمانه |
|
زعفران |
به اندازه کافی |
|
تخم مرغ |
1 عدد |
|
ماست |
4 ق غ |
|
گوشت مرغ یا گوسفند |
100 گرم به دلخواه |
|
بادمجان |
یک عدد متوسط |
|
گوجه |
1 عدد |
|
نمک فلفل دارچین |
به اندازه کافی |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
اصغر شرفی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
تینا چهارسوقی امین در گفتوگو با جام جم آنلاین: