
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ستاره ، در تهیه آش دوغ عمدتا از حبوبات، سبزی، برنج، دوغ و در بعضی مناطق از گوشت قرمز استفاده میشود و علاوه بر طعم خوبی که دارد پر از خواص هم هست.
دوغ |
۲ لیتر |
سیر |
۲ عدد |
برنج |
۱ پیمانه |
سبزی آش |
۷۰۰ گرم |
نخود |
۲۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه |
به اندازه لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس دانشگاه فرهنگیان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
«جامجم» در گفتوگو با معاون آبخیزداری، مراتع و امور بیابان سازمان منابع طبیعی هدررفت آب در کشور را بررسی کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم