طرز تهیه کوفته آلو

کوفته آلو یک مدل جدید و هیجان انگیز از کوفته است. این کوفته بسیار مقوی و خوشمزه است.
کد خبر: ۱۲۷۶۶۴۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، طرز تهیه و مواد اولیه کوفته آلو خیلی شبیه بقیه کوفته ها هست ولی ویژگی های منحصر به فرد خودش رو هم داره. اگه دوست دارین یه شام جدید و بسیار خوشمزه درست کنین و خانواده تون رو سورپرایز کنین، با من همراه باشین و این کوفته آلو خوش عطر و خوش رنگ رو درست کنین.

طرز تهیه کوفته آلو

مواد لازم کوفته آلو

 

گوشت چرخکرده

400 گرم

برنج

1 پیمانه

سبزی معطر

100 گرم

پیاز

2 عدد

تخم مرغ

2 عدد

پودر نان

به میزان لازم

شوید خشک

مقداری

آلو

100 گرم

خورشتی

1 لیتر

آب

به میزان لازم

روغن

به میزان لازم

زردچوبه، نمک، کاری و زیره

2 قاشق غذاخوری

برای سس:

 

رب گوجه فرنگی

به میزان لازم

پیاز داغ

400 گرم

زردچوبه

1 پیمانه

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان؛ به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه کوفته آلو

 

  1. پبرای درست کردن کوفته آلو دل پذیر و خوش عطر، در ابتدا لازم است برنج را بپزید. بنابراین یک لیوان برنج را داخل قابلمه بریزید و مقدار 1/5 لیوان آب به آن اضافه کنید و روی شعله گاز بگذارید و اجازه دهید که برنج به خوبی بپزد و کاملاً نرم شود و آب آن کشیده شود.
    پیازها را نیز پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید.

  2. سبزی های معطر شامل تره، گشنیز، ریحان، شاهی و نعنا را نیز پس از شستشو و خشک کردن، خوب ریز و ساطوری کنید.

  3. در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده، برنج پخته شده، پیاز رنده شده، سبزی های معطر ساطوری شده، تخم مرغ، زردچوبه، کاری، نمک، زیره ، پودر نان، شوید خشک شده را بریزید. سپس به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا مایه کوفته آلو یک دستی به دست آورید. سپس در کاسه را با یک سلفون بپوشانید و برای مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

  4. حالا در این مرحله پس از گذشت مدت زمان گفته شده، مایه کوفته را از یخچال خارج کنید. به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوفته بردارید و در کف دست خود که آن را چرب کردید، پهن کنید. سپس یک عدد آلو در وسط کوفته بگذارید و کوفته را جمع کنید و به آن شکل دهید

  5. یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا گرم شود. سپس به میزان لازم روغن داخل ماهیتابه بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود. حالا کوفته ها را داخل روغن داغ غوطه ور بگذارید تا سرخ شوند.

  6. برای درست کردن سس فوق العاده خوشمزه کوفته آلو، یک ماهیتابه را روی شعله گاز بگذارید و پس از گرم شدن مقداری روغن داخل آن بریزید. حالا ابتدا رب گوجه فرهنگی را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند. سپس پیاز داغ، زردچوبه را هم به آن اضافه کنید و تفت دهید. حالا مقدار یک لیتر آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید.

  7. پس از سرخ کردن کوفته ها و آماده کردن سس، حالا کوفته ها را داخل سس بگذارید تا بپزند و طعم سس به خوبی به خورد کوفته ها برود.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها