به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک، طرز تهیه و مواد اولیه کوفته آلو خیلی شبیه بقیه کوفته ها هست ولی ویژگی های منحصر به فرد خودش رو هم داره. اگه دوست دارین یه شام جدید و بسیار خوشمزه درست کنین و خانواده تون رو سورپرایز کنین، با من همراه باشین و این کوفته آلو خوش عطر و خوش رنگ رو درست کنین.

مواد لازم کوفته آلو
گوشت چرخکرده
|
400 گرم
|
برنج
|
1 پیمانه
|
سبزی معطر
|
100 گرم
|
پیاز
|
2 عدد
|
تخم مرغ
|
2 عدد
|
پودر نان
|
به میزان لازم
|
شوید خشک
|
مقداری
|
آلو
|
100 گرم
|
خورشتی
|
1 لیتر
|
آب
|
به میزان لازم
|
روغن
|
به میزان لازم
|
زردچوبه، نمک، کاری و زیره
|
2 قاشق غذاخوری
|
برای سس:
|
|
رب گوجه فرنگی
|
به میزان لازم
|
پیاز داغ
|
400 گرم
|
زردچوبه
|
1 پیمانه
|
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان؛ به همراه آموزش تصویری
طرز تهیه کوفته آلو
- پبرای درست کردن کوفته آلو دل پذیر و خوش عطر، در ابتدا لازم است برنج را بپزید. بنابراین یک لیوان برنج را داخل قابلمه بریزید و مقدار 1/5 لیوان آب به آن اضافه کنید و روی شعله گاز بگذارید و اجازه دهید که برنج به خوبی بپزد و کاملاً نرم شود و آب آن کشیده شود.
پیازها را نیز پوست بکنید و با رنده ریز رنده کنید.
- سبزی های معطر شامل تره، گشنیز، ریحان، شاهی و نعنا را نیز پس از شستشو و خشک کردن، خوب ریز و ساطوری کنید.
- در یک کاسه بزرگ گوشت چرخ کرده، برنج پخته شده، پیاز رنده شده، سبزی های معطر ساطوری شده، تخم مرغ، زردچوبه، کاری، نمک، زیره ، پودر نان، شوید خشک شده را بریزید. سپس به خوبی مواد را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا مایه کوفته آلو یک دستی به دست آورید. سپس در کاسه را با یک سلفون بپوشانید و برای مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
- حالا در این مرحله پس از گذشت مدت زمان گفته شده، مایه کوفته را از یخچال خارج کنید. به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوفته بردارید و در کف دست خود که آن را چرب کردید، پهن کنید. سپس یک عدد آلو در وسط کوفته بگذارید و کوفته را جمع کنید و به آن شکل دهید
- یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط گاز بگذارید تا گرم شود. سپس به میزان لازم روغن داخل ماهیتابه بریزید و زمان دهید تا روغن داغ شود. حالا کوفته ها را داخل روغن داغ غوطه ور بگذارید تا سرخ شوند.
- برای درست کردن سس فوق العاده خوشمزه کوفته آلو، یک ماهیتابه را روی شعله گاز بگذارید و پس از گرم شدن مقداری روغن داخل آن بریزید. حالا ابتدا رب گوجه فرهنگی را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند. سپس پیاز داغ، زردچوبه را هم به آن اضافه کنید و تفت دهید. حالا مقدار یک لیتر آب به مواد اضافه کنید و بگذارید تا به جوش آید.
- پس از سرخ کردن کوفته ها و آماده کردن سس، حالا کوفته ها را داخل سس بگذارید تا بپزند و طعم سس به خوبی به خورد کوفته ها برود.
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.