
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از پرشین وی، آب سیب و خود سیب جز آن دسته از میوه هایی هستند که اگر زود خورده نشود اکسید می شوند ما در این مطلب برای شما عزیزان روشهای گرفتن آب سیب را آماده کرده ایم.
چند نکته در مورد گرفتن آب میوه: در نظر داشته باشید که وقتی میخواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید. زیرا مثلا اگر آب هویج بماند، تلخ و اگر آب سیب مدتی بماند سیاه میشود. اگر میخواهید از آب میوهای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد، میتوانید در فصلی که آن میوه وجود دارد، آن را ذخیره کنید.
به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیموترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد. سپس آن را از قالب جدا کرده و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالبها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید.
خواص آب سیب:
آب سیب یکی از انواع آب میوههاست که برای سلامتی بدن بسیار مفید است. دانشمندان معتقدند نوشیدن آب سیب نسبت به خود سیب، در حفظ سلامتی موثرتر است.
محققان دریافتند که مواد شیمیایی موجود در آب سیب، فرد را در برابر سکته، بیماری های قلبی و سرطان مصون میکند.
آب سیب همچنین مملو از آنتی اکسیدانهایی بهنام “فنولیکس” است. فنولیکس نقش مهمی در طعم و رنگ دهی به آب سیب دارد، ولی محققان در مورد مزایای عمده سلامت بخشی آن تردید دارند.
مطالعات قبلی حاکی از وجود ارتباط بین فنولیکس و مصونیت در برابر چند بیماری عمده بود. به گفته وی، آب سیب نسبت به خود سیب، فنولیکس بیشتری دارد.
فواید آب سیب:
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد