
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج ،باقالی هرچه بیشتر بپزد بیشتر سفت میشود پس باخیال راحت یک دقیقه قبل از آبکشی بریزید ومطمئن باشید باقالی ها از همیشه نرم تر است.
برنج |
3 پیمانه |
گوشت بوقلمون |
450 گرم |
سیب زمینی |
2 عدد |
لیمو عمانی |
3 عدد |
پیاز |
1 عدد |
سیر |
3 حبه |
چوب دارچین |
متوسط 4 تکه |
دنبه |
50 گرم |
باقلا |
1/2 پیمانه |
شوید |
4 قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه |
به مقدار لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگوی «جامجم» با فاطمه اسماعیلی، بازیکن و مربی تیم ملی هاکی روی یخ
گفتوگوی بیپرده «جامجم» با دبیر هیاتعالی گزینش کشور
صادق ورمزیار در گفتوگو با «جامجم آنلاین»: