
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از هفت گنج ،باقالی هرچه بیشتر بپزد بیشتر سفت میشود پس باخیال راحت یک دقیقه قبل از آبکشی بریزید ومطمئن باشید باقالی ها از همیشه نرم تر است.
برنج |
3 پیمانه |
گوشت بوقلمون |
450 گرم |
سیب زمینی |
2 عدد |
لیمو عمانی |
3 عدد |
پیاز |
1 عدد |
سیر |
3 حبه |
چوب دارچین |
متوسط 4 تکه |
دنبه |
50 گرم |
باقلا |
1/2 پیمانه |
شوید |
4 قاشق غذا خوری |
نمک و زردچوبه |
به مقدار لازم |
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»:
در گفتوگو با مدیرکل توسعه گردشگری داخلی وزارت میراث فرهنگی مطرح شد