
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک حتما شما هم از فواید بی شمار گوشت بلدرچین مطلع هستید. این گوشت سرشار از پروتئینه و برای سلامتی خیلی مفیده. تنوع غذا با بلدرچین بسیار زیاده و با توجه به خواص بلدرچین خوردن این غذای مقوی به ویژه برای کودکان، سالمندان و بیماران توصیه میشه.
بلدرچین |
2 عدد |
بادمجان |
1 عدد |
سیب زمینی |
1 عدد |
بامیه |
1 پیمانه |
لوبیاسبز |
1 پیمانه |
پیاز |
1 عدد |
غوره |
1/2 پیمانه |
گوجه فرنگی |
2 عدد |
رب گوجه |
1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه و چوب دارچین |
به مقدار لازم |
۱- سیب زمینی ها را شسته و به دلخواه به صورت نگینی، خلالی یا کنگرهای خرد کنید.
۲- بادمجان ها را نیز بشویید، پوست بکنید و به دلخواه خرد کنید.
۳- داخل تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بلدرچین هایی را که از قبل شسته و آب گیری کرده اید داخل روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شوند. سپس آن ها را از تابه خارج کنید.
۴- سیب زمینی ها و بعد بادمجان های خرد شده را داخل تابه بریزید، سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس لوبیا سبز و بامیه ها را سرخ کنید.
۵- گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید، داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ کنید.
۶- تابه را خالی کنید. در همان تابه پیاز رنده شده را به همراه فلفل و زردچوبه تفت دهید. ۱ قاشق غذاخوری رب به پیاز اضافه کرده و آن را سرخ کنید. بلدرچین ها را روی پیاز ها بچینید، سپس بامیه ها، و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید. ۱ لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و بعد غوره ها را اضافه کنید، در تابه را بگذارید تا به همراه مواد بپزند.
۷- بعد از آن که خوراک بلدرچین کاملا پخته شد، در گوشه ای از تابه سیب زمینی سرخ کرده، در گوشه ای دیگر بادمجان های سرخ شده و در کنار آن گوجه های حلقه حلقه شده را اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا همه ی مواد با هم کمی بجوشند و خوراک بلدرچین جا بیفتد. خوراک بلدرچین آماده است. می توانید آن را به همراه پلو و یا با نان سرو کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ