سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک حتما شما هم از فواید بی شمار گوشت بلدرچین مطلع هستید. این گوشت سرشار از پروتئینه و برای سلامتی خیلی مفیده. تنوع غذا با بلدرچین بسیار زیاده و با توجه به خواص بلدرچین خوردن این غذای مقوی به ویژه برای کودکان، سالمندان و بیماران توصیه میشه.
بلدرچین |
2 عدد |
بادمجان |
1 عدد |
سیب زمینی |
1 عدد |
بامیه |
1 پیمانه |
لوبیاسبز |
1 پیمانه |
پیاز |
1 عدد |
غوره |
1/2 پیمانه |
گوجه فرنگی |
2 عدد |
رب گوجه |
1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، زردچوبه و چوب دارچین |
به مقدار لازم |
۱- سیب زمینی ها را شسته و به دلخواه به صورت نگینی، خلالی یا کنگرهای خرد کنید.
۲- بادمجان ها را نیز بشویید، پوست بکنید و به دلخواه خرد کنید.
۳- داخل تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. بلدرچین هایی را که از قبل شسته و آب گیری کرده اید داخل روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی رنگ شوند. سپس آن ها را از تابه خارج کنید.
۴- سیب زمینی ها و بعد بادمجان های خرد شده را داخل تابه بریزید، سرخ کنید و کنار بگذارید. سپس لوبیا سبز و بامیه ها را سرخ کنید.
۵- گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید، داخل تابه بریزید و با نمک و فلفل و زردچوبه سرخ کنید.
۶- تابه را خالی کنید. در همان تابه پیاز رنده شده را به همراه فلفل و زردچوبه تفت دهید. ۱ قاشق غذاخوری رب به پیاز اضافه کرده و آن را سرخ کنید. بلدرچین ها را روی پیاز ها بچینید، سپس بامیه ها، و لوبیا سبز را به آن اضافه کنید. ۱ لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و بعد غوره ها را اضافه کنید، در تابه را بگذارید تا به همراه مواد بپزند.
۷- بعد از آن که خوراک بلدرچین کاملا پخته شد، در گوشه ای از تابه سیب زمینی سرخ کرده، در گوشه ای دیگر بادمجان های سرخ شده و در کنار آن گوجه های حلقه حلقه شده را اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا همه ی مواد با هم کمی بجوشند و خوراک بلدرچین جا بیفتد. خوراک بلدرچین آماده است. می توانید آن را به همراه پلو و یا با نان سرو کنید.
برای مشاهده دستورالعمل غذای سریع و ساده کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت