به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،تا به حال به این فکر کردین که رمز خوشمزه شدن غذای رستوران ها چیه. امروز قصد داریم یکی از رمز و رازهای آشپزی حرفه ای رو بهتون یاد بدیم. حتما می دونید که ادویه ها نقش مهمی تو طعم غذا دارن. .

مواد لازم پودر پیاز
پیاز 500 گرم
طرز تهیه پودر پیاز
- پوست پیازها را بگیرید و آن ها را تمیز بشورید. پیازها را داخل دستمال پارچه ای بریزید تا آب آن ها گرفته شود و کاملا خشک شوند. سپس آن ها را خرد کنید. بهتر است پیازها را درشت خرد نکنید تا سریع تر خشک شوند.
- سینی فر را آماده کنید و پیازهای خرد شده را روی آن بچینید.
- فر را روی کمترین دما تنظیم کنید و آن را روشن کنید تا گرم شود.
- سینی فر را داخل فر قرار دهید تا پیازها کاملا خشک شوند. زمان خشک شدن پیاز را با مشاهده ی آن بررسی کنید.
- وقتی پیازها کاملا خشک شدند سینی فر را از داخل فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شود.
- بعد از آن که پیازها خنک شدند، آن ها را داخل مخلوط کن یا دستگاه آسیاب بریزید تا کاملا آسیاب شوند و به پودر پیاز تبدیل شوند.
- پودر پیاز آماده شده را داخل شیشه ی تمیز و خشک بریزید، درب آن را محکم ببندید و در یخچال نگهداری کنید