طرز تهیه ژله میوه ای

ژله که به نوعی محبوب ترین نوع دسر است؛ به سفره ی شما رنگ و جلوه خاصی می بخشد. با تهیه ژله در منزل و تزئینات خلاقانه و فوت و فن هایی که به شما آموزش خواهیم داد، هنر آشپزی شما قلب همه را تصاحب خواهد کرد. ژله با این همه محبوبیت و زیبایی خواص بسیاری هم دارد. همه ما میدانیم ژله خاصیت استخوان سازی و همچنین رشد برای کودکان دارد اما در کنار آن حاوی ویتامین ب است که برای افسردگی نیز مفید میباشد.
کد خبر: ۱۲۷۷۹۷۱

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک،در این بخش طرز تهیه “ژله میوه” یک دسر خوش طعم و شیک را برای شما آماده کرده ایم.

 

طرز تهیه ژله میوه ای

مواد لازم ژله میوه ای

 پودر ژلاتین  2قاشق سوپخوری
آب 2 پیمانه
شکر 150 گرم
اسانس مورد نظر 1/8 قاشق چایخوری
میوه فصل مخلوط حدوداً یک کیلوگرم

 

طرز تهیه ژله میوه ای

  1.  بهتر است برای جلوگیری از چسبیدن ژله به قالبتان آن را از خوب شسته و خشک کنید و به مدت نیم ساعت در فریزیر قرار دهید در این فاصله میوه ها را خوب شسته و بعد از خشک کردن آنها را پوست بگیرید و به شکل مکعب برش بزنید.
  2. در این مرحله قالب را از فریزر خارج کرده و تکه های میوه را با چیدمانی زیبا داخل آن قرار داده و قالب را به فریزر برگردانید و نیم ساعت دیگر به آن زمان دهید و در این مرحله 2 پیمانه آب را در قابلمه ای ریخته و اجازه دهید بجوشد.
    بعد از جوشیدن آب پودر ژلاتین را به قابلمه افزوده و هم بزنید تا خوب حل شود سپس اسانس مورد نظرتان را اضافه کرده و قابلمه را از روی شعله بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود.
  3. قالب را از فریزر بیرون آورید و ژله را روی آن بریزید و برای 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید تا خوب بسته شود و بعد از اینکه ژله خوب بسته شد آن را از یخچال بیرون آورده در دیس پذیرایی برگردانید و ژله را میتوانید با بستنی و قطعات میوه و یا با خامه تزیین کرده و میل کنید.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها