
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته،یکی از روش های مرسوم نگهداری خشکبار، خشک کردن آنها است که معمولا از بازار می خریم. در این مطلب با بهترین روش خشک کردن پسته ، بادام و گردو در خانه آشنا می شوید تا بتوانید خشکبارهایی سالمتر و بهداشتی تر مصرف کنید.
برای خشک کردن بادام ها هم مانند گردو عمل کنید فقط با این تفاوت که دیگر نیازی به شستن ندارد و بعد آن ها را در مکانی با جریان هوا وجود دارد پهن کنید و آن ها را جابه جا کنید. تا همه اطراف بادام به صورت یکسان خشک شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد