
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،امروز میخوام طرز تهیه اسکالپ یا اسکالوپ مرغ با سس لیمو رو بهتون آموزش بدم. پس اگه تا الان روز خوبی داشتید مژده میدم که از الان به بعد بهتر هم میشه. اسکالپ غذای سنتی خیلی از کشورهاست. اما دستوری که امروز میخوام براتون توضیح بدم یه دستور ایتالیایی است.
سینه مرغ | 4-5 عدد |
آرد سمولینا | به مقدار لازم |
جعفری خرد | شده 1/2 پیمانه |
لیمو ترش | بزرگ 2 عدد |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رضا رجبی، پیشکسوت استقلال در گفتوگو با جامجم آنلاین
تیم بسکتبال زنان استقلال پس از چند دهه برای حضور در لیگ برتر آماده میشود
سوسن اصلانی، نوازنده پیشکسوت سنتور در گفتوگو با «جامجم»: