
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک،کوکی کشمش و گردو نوعی کوکی ایتالیایی است که به آن بیسکوتی هم گفته میشود. خمیر این کوکی به سادگی و در عرض ۱۰ دقیقه آماده میشود. پس از آن این خمیر باید دو بار در فر پخته شود. در مجموع تهیه کوکی کشمش و گردو حدود ۱ ساعت وقت میگیرد.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه 10 شیرینی خانگی برای عید + تصاویر
آرد | 1 و 3/4 پیمانه |
شکر | 3/4 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1/4 قاشق چایخوری |
تخم مرغ بزرگ | 2 عدد |
روغن مایع | 1/4 پیمانه |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
کشمش | 1/2 پیمانه |
گردوی خرد شده | 1/2 پیمانه |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان