
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته،نان پیاز با پیازچه از نان های خوشمزه ای است که همان طور که از اسم این نان پیداست در مواد آن از پیاز استفاده می شود. نان پیاز یا همان کماج پیاز از نان های سنتی استان کرمان می باشد. نان پیاز بافت نرم و لطیفی دارد و به راحتی هم پخته می شود.
خمیر ورآمده | 1 چانه |
پیاز متوسط | 2 عدد |
روغن | به مقدار لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد