
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته،نان پیاز با پیازچه از نان های خوشمزه ای است که همان طور که از اسم این نان پیداست در مواد آن از پیاز استفاده می شود. نان پیاز یا همان کماج پیاز از نان های سنتی استان کرمان می باشد. نان پیاز بافت نرم و لطیفی دارد و به راحتی هم پخته می شود.
خمیر ورآمده | 1 چانه |
پیاز متوسط | 2 عدد |
روغن | به مقدار لازم |
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان