نان پیاز یا همان کماج پیاز یکی از نان های سنتی استان کرمان است

طرز تهیه نان پیاز

این نان در واقع طعمی شبیه نان سیر دارد اما به روش سنتی تهیه می شود تهیه خمیر این پیش غذا دو روش دارد یا اینکه خمیر چانه آماده را از نانوایی تهیه کنید و یا اینکه خودتان این خمیر را در خانه آماده کنید.
کد خبر: ۱۲۷۸۸۹۷

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته،نان پیاز با پیازچه از نان های خوشمزه ای است که همان طور که از اسم این نان پیداست در مواد آن از پیاز استفاده می شود. نان پیاز یا همان کماج پیاز از نان های سنتی استان کرمان می باشد. نان پیاز بافت نرم و لطیفی دارد و به راحتی هم پخته می شود.

طرز تهیه نان پیاز

مواد لازم نان پیاز

خمیر ورآمده 1 چانه
پیاز متوسط 2 عدد
روغن به مقدار لازم

 

طرز تهیه نان پیاز

  1. ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و آن را با خمیر خوب مخلوط کنید و سپس ورز بدهید. روغن را در ماهیتابه بریزید و روی شعله قرار بدهید تا کمی گرم شود.
  2. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و خمیر را درون روغن بگذارید و پهن کنید تا خوب چرب شود. سپس خمیر را برگردانید دوباره آن را با دست صاف کنید.
  3. تابه را روی شعله ملایم قرار بدهید و در آن را بگذارید و صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود. سپس آن را برگردانید تا هر دو طرف آن سرخ و مغز پخت شود.
  4.  میزان سرخ شدن بسته به سلیقه ی شما دارد.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها