می توانید به خمیر بنیه تان زعفران دمکرده اضافه کنید

طرز تهیه خمیر بنیه

کد خبر: ۱۲۷۹۲۴۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته،خمیر بنیه هم خیلی راحت است و هم برای سوخاری کردن عالی است. شما می توانید از این خمیر برای سرخ کردن هر چیزی مانند مرغ و ماهی میگو و حلقه های پیاز و قارچ و گل کلم و سبزیجات دیگر استفاده کنید.

 

مواد لازم خمیر بنیه

ماالشعیر ساده 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
آرد سفید 1/5 پیمانه
پودر سیر ، فلفل ، آویشن به میزان لازم

 

طرز تهیه خمیر بنیه

  1. برای تهیه خمیر بنیه ابتدا تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنید تا از لختگی در بیاید سپس ماالشعیر و بکینگ پودر و ادویه ها را اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را کم کم به مواد اضافه کنید در حدی که یک مایع غلیظ بدست آید آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار بدهید.
  2. در پایان فیله یا میگوهای طعم دار شده را به خمیر بنیه آغشته کنید و در روغن زیاد و داغ سرخ کنید. اگر میزان روغن کم باشد خمیرتان پف نمی کند. اگر از این خمیر برای میگو و یا مرغ استفاده کردید زیر شعله را کم کنید. تا مواد وسط خمیر بنیه تان مغز پخت شود.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها