
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، می توانید ماریناد کردن جوجه ها ( خواباندن در سس) را از شب قبل انجام دهید تا در وقت صرفه جویی شود. اما دقت داشته باشید که قبل از کباب کردن جوجه ها به دمای محیط برسند.
کنجد بو داده | 2 قاشق غذاخوری |
پیازچه ریز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
رنده پوست لیموترش | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | به میزان دلخواه |
شکر قهوه ای | 1/3 فنجان |
سس سویا | 1/3 فنجان |
سرکه سیب | 1/4 فنجان |
ران مرغ بدون استخوان | 250 گرم |
روغن گیاهی | برای کباب کردن |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد