
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، می توانید ماریناد کردن جوجه ها ( خواباندن در سس) را از شب قبل انجام دهید تا در وقت صرفه جویی شود. اما دقت داشته باشید که قبل از کباب کردن جوجه ها به دمای محیط برسند.
کنجد بو داده | 2 قاشق غذاخوری |
پیازچه ریز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
پودر فلفل قرمز | 1 قاشق چایخوری |
رنده پوست لیموترش | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | به میزان دلخواه |
شکر قهوه ای | 1/3 فنجان |
سس سویا | 1/3 فنجان |
سرکه سیب | 1/4 فنجان |
ران مرغ بدون استخوان | 250 گرم |
روغن گیاهی | برای کباب کردن |
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد