طرز تهیه سالاد هندوانه

کد خبر: ۱۲۷۹۶۸۸

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ،“سالاد هندوانه” نعنایی یک سالاد تابستانی انرژی بخش با هندوانه و عطر نعنا هر کسی را برای یک روز کامل شارژ می کند.

طرز تهیه سالاد هندوانه

مواد لازم سالاد هندوانه

پنیر ریکوتا یا پنیر فتا 60 گرم
هندوانه زرد یک عدد کوچک (یک کیلویی)
هندوانه قرمز یک عدد کوچک (یک کیلویی)
نعنا تازه 3 قاشق غذا خوری
نمک  ½ قاشق چای خوری

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری

 

طرز تهیه سالاد هندوانه

  1. برای درست کردن این سالاد ساده کار زیادی قرار نیست انجام دهید ابتدا هندوانه را به وسیله یک چاقوی تیز پوست بگیرید طوری که سفید روی هندوانه باقی نماند.
  2. سپس هندوانه پوست گرفته شده را به شکل مکعب های کوچک خرد کنید و پنیر فتا را به قطعات کوچک و نازک برش بزنید و روی هندوانه بریزید در آخر نمک و نعنای خرد شده را به سالاد اضافه کرده و سرو نمایید.

 

برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها