
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، پاستیل میوه ای که در اینجا می خواهیم اونو بهتون آموزش بدیم، علاوه بر خوشمزه بودن خاصیت های زیادی هم داره ولی نباید در خوردنش زیاده روی کنین.
پودر ژلاتین | 4 قاشق غذاخوری |
شکر | 2 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
آب میوه دلخواه | 1 پیمانه |
رنگ خوراکی یا اسانس | به میزان لازم |
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان به همراه آموزش تصویری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد