
کوکی ها انواع زیادی دارند که یکی از آن ها کوکی لیمویی است. کوکی لیمو بافتی شبیه به شیرینی نارگیلی دارد و بسیار نرم و ترد است. در این دستور از آبلیموی تازه به همراه پوست لیموی رنده شده برای طعم دهی استفاده شده که میتوان آن را با آبلیموی کارخانه ای جایگزین نمود.
مطالب مرتبط : طرز تهیه پیراشکی گوشت به ساده ترین روش
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، این کوکی با فر تهیه می شود و فقط نیاز به چهار مرحله ی ساده و 10 دقیقه پختن دارد. بنابراین اگر میخواهید یک کوکی فوری و تازه داشته باشید، کوکی لیمویی گزینه ای ایده آل است.
آرد | 3 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
جوش شیرین | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
پوست لیمو رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو تازه | 1 و 1/2 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره منجمد | 1 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی زرد | 1 قطره (دلخواه) |
بیشتر بخوانید: طرز تیه کیک خیس
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی جامجم با ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه دولت سیزدهم مطرح شد
بهمناسبت نوزدهمین سالگرد تاسیس رادیو گفتوگو با مهدی شهابتالی، مدیر این شبکه گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی خبرنگار روزنامه «جامجم» در بیروت با حسن عزالدین، عضو بلندپایه حزبالله و نماینده پارلمان لبنان مطرح شد