در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
کوکی ها انواع زیادی دارند که یکی از آن ها کوکی لیمویی است. کوکی لیمو بافتی شبیه به شیرینی نارگیلی دارد و بسیار نرم و ترد است. در این دستور از آبلیموی تازه به همراه پوست لیموی رنده شده برای طعم دهی استفاده شده که میتوان آن را با آبلیموی کارخانه ای جایگزین نمود.
مطالب مرتبط : طرز تهیه پیراشکی گوشت به ساده ترین روش
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، این کوکی با فر تهیه می شود و فقط نیاز به چهار مرحله ی ساده و 10 دقیقه پختن دارد. بنابراین اگر میخواهید یک کوکی فوری و تازه داشته باشید، کوکی لیمویی گزینه ای ایده آل است.
آرد | 3 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
جوش شیرین | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
پوست لیمو رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو تازه | 1 و 1/2 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره منجمد | 1 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی زرد | 1 قطره (دلخواه) |
بیشتر بخوانید: طرز تیه کیک خیس
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر سیدمرتضی موسویان، ضرورت و اهمیت داشتن دکترین در رسانه و دلایل قوت و ضعف رسانههای داخلی و معاند را بررسی کردهایم
ابراهیم تهامی، مهاجم سابق تیمملی در گفتوگو با جامجم:
گفتوگو با محمود پاکنیت بازیگر پیشکسوت سینما، تئاتر و تلویزیون
در گفتوگو با تهیهکننده مستند معروف شبکه سه اولویتهای موضوعی فصل جدید بررسی شد