
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کوکی ها انواع زیادی دارند که یکی از آن ها کوکی لیمویی است. کوکی لیمو بافتی شبیه به شیرینی نارگیلی دارد و بسیار نرم و ترد است. در این دستور از آبلیموی تازه به همراه پوست لیموی رنده شده برای طعم دهی استفاده شده که میتوان آن را با آبلیموی کارخانه ای جایگزین نمود.
مطالب مرتبط : طرز تهیه پیراشکی گوشت به ساده ترین روش
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک ، این کوکی با فر تهیه می شود و فقط نیاز به چهار مرحله ی ساده و 10 دقیقه پختن دارد. بنابراین اگر میخواهید یک کوکی فوری و تازه داشته باشید، کوکی لیمویی گزینه ای ایده آل است.
آرد | 3 پیمانه |
شکر | 2 پیمانه |
جوش شیرین | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک | 1/2 قاشق چایخوری |
پوست لیمو رنده شده | 1 قاشق غذاخوری |
آب لیمو تازه | 1 و 1/2 قاشق غذاخوری |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
کره منجمد | 1 پیمانه |
بیکینگ پودر | 1 و 1/4 قاشق چایخوری |
رنگ خوراکی زرد | 1 قطره (دلخواه) |
بیشتر بخوانید: طرز تیه کیک خیس
بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هل و گلاب
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد