تمیز کردن لکه های دور شومینه

شومینه یکی از قسمت هایی از منزل است که بیش از بقیه در معرض دوده و آلودگی می باشد. مشکل اینجاست که کثیفی را به طور کاملا نشان می دهند و از بین بردن آن ها بسیار سخت می باشد . حال در این قسمت راه های موثر و مفیدی را به شما معرفی می کنیم که از طریق آن ها بتوانید آلودگی ها و دوده های چسبیده به اطراف شومینه را از بین ببرید .
شومینه یکی از قسمت هایی از منزل است که بیش از بقیه در معرض دوده و آلودگی می باشد. مشکل اینجاست که کثیفی را به طور کاملا نشان می دهند و از بین بردن آن ها بسیار سخت می باشد . حال در این قسمت راه های موثر و مفیدی را به شما معرفی می کنیم که از طریق آن ها بتوانید آلودگی ها و دوده های چسبیده به اطراف شومینه را از بین ببرید .
کد خبر: ۱۲۸۲۸۴۳

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از آخرين خبر، قبل از اقدام به هرگونه پاکسازی ، با یک خاک انداز تمام خاکسترها را بردارید و آن ها را در یک کیسه بریزید و هرگونه آلودگی باقیمانده را با جارو برقی و جاروی معمولی بگیرید .

مراقب باشید که آلودگی های چسبیده به جاروی معمولی به جای دیگر نریزند و سریعا آن را بشویید . حال یک حوله تمیز را برای نهایی کردن زدودن گرد و غبار روی این سطوح بکشید و حتما از ماسک و دستکش استفاده کنید . بهتر است که چشمان خود را نیز بپوشانید .

1- کرم تارتار
این روش برای شومینه های کوچک موثرتر است و بهترین نتیجه را در مقایسه با بقیه روش ها می دهد . مگر این که شومینه شما بیش از حد بزرگ باشد و این کرم کفاف ندهد .
دو قاشق غذاخوری کرم تارتار را با مقدار کمی آب در یک کاسه بریزید و هم بزنید تا خمیری شکل شود و سپس یک لایه از این خمیر را به ناحیه مورد نظر بزنید و بعد از 5 الی 10 دقیقه با آب گرم بشویید . در صورت پاک نشدن دوده ها ، دوباره این روش را تکرار کنید .

2. سرکه
هشدار :اگر عمر شومینه شما بیش از 20 سال است حتما از یک شوینده و پاک کننده ای استفاده کنید که سایندگی کمتری نسبت به سرکه ایجاد می کند .
آب و سرکه را به اندازه مساوی در یک قوطی اسپری بریزید و سپس آن را به یک اسفنج تمیز اسپری کنید و به شومینه بزنید یا این که اسپری را مستقیما به آجرهای شومینه بزنید . همانظور که آجرها خیس هستند ، اسپری دوم را بزنید و با استفاده از یک فرچه این خیسی و رطوبت را به صورت دورانی پخش کنید .
بهتر است که از جوش شیرین و آب هم استفاده کنید تا میزان اسیدی بودن سرکه کاهش پیدا کند و به آجرهای شومینه آسیب وارد نشود.

3- جوش شیرین و مایع ظرفشویی
2 الی 3 قاشق غذاخوری مایع ظرفشویی را با نصف فنجان جوش شیرین ترکیب کنید تا حالتی خمیری پیدا کند . نباید غلظت این ترکیب را بیش از حد غلیظ کنید تا بتوانید آن را به راحتی روی دیوار شومینه پخش کنید و اگر بیش از حد سفت و غلیظ شد، دو قاشق دیگر مایع ظرفشویی را اضافه کنید و سپس فرچه را وارد این خمیر کنید و به صورت دایره ای روی دیوار شومینه بکشید .
از ضربه زدن اجتناب کنید و اجازه دهید که ترکیب چند دقیقه ای روی دیوار بماند و بعد آن را با آب گرم بشویید و در صورت نیاز دوباره این فرآیند را تکرار کنید .
زیر سقف شومینه را نیز می توانید بعد از اتمام اقدامات بالا تمیز کنید و همچنین یک دستمال ضخیم و بزرگ را زیر شومینه قرار دهید تا آب اضافی آن روی دستمال بچکد .

4- فسفات تری سدیم
قبل از هر اقدامی یک دستکش را به دست کنید و یک چهارم فنجان تری سدیم را با دو گالون آب گرم ترکیب کنید که این ترکیب می تواند مناطق سفت و سخت را از آلودگی پاک کند و یک نوع ماده قلیایی است که چربی ها را از بین می برد .
یک فرچه را داخل این ترکیب کنید و با حرکات دایره ای شکل ، اسکراب کردن را آغاز کنید . طاقچه بالای بخاری را نیز با این روش پاکسازی کنید و می توانید به جای فرچه از اسفنج استفاده کنید . بعد از اتمام کار یک اسفنج تمیز را داخل آب کنید و به آجرها بزنید و تا جایی که دوده ها وجود دارند ، این کار را انجام دهید .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها