اثر اعجاب انگیز و خواب آوری موز

چای موز اثر آرام بخشی و خواب آوری فوق العاده‌ای دارد که برای افراد بی‌خواب بسیار مفید است.
کد خبر: ۱۲۸۵۵۲۰

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، همه آنقدر خوش شانس نیستند که بتوانند خواب خوب و راحتی داشته باشند. بد خوابیدن در شب علاوه بر اینکه بسیار ناامید کننده است، بر سلامتی نیز تأثیر می گذارد. در نتیجه، ممکن است نتوانید تمرکز کنید و روحیه شما نیز معمولاً نامطلوب خواهد بود.

آیا برای خواب راحت به دنبال قرص‌ های خواب آور هستید؟ این کار درستی نیست؛ زیرا با وجود چای موز و دارچین، قبل از اینکه متوجه شوید، به خواب خواهید رفت. خبر خوب آن است که شما به راحتی می‌توانید این چای را خودتان درست کنید.

موز حاوی اسید آمینه تریپتوفان است. این امر باعث تولید ماده شیمیایی سروتونین در مغز می‌شود. سروتونین یک اثر آرام بخش و تقویت کننده برای خواب دارد بنابراین، خوردن موز پیش از خواب باعث آرامش شما می‌شود؛ اما آیا می‌دانید که می‌توان موز را همراه یک فنجان چای خورد؟

در سراسر دنیا از چای موز و دارچین به عنوان یک قهوه شب استفاده می‌شود. موز و دارچین فواید زیادی برای سلامتی دارند، بنابراین می‌توانید برای بهبود کیفیت خواب خود یک نوشیدنی درست کنید. دارچین باعث هضم راحت و گردش خون می‌شود. علاوه بر این، موز تضمین می‌کند که بدن شما کورتیزول کمتری تولید کند، کورتیزول همچنین به عنوان هورمون استرس نیز شناخته می‌شود. تریپتوفان موجود در موز نیز موجب تولید سروتونین در بدن می‌شود که براین اساس می‌توانید شب به راحتی بخوابید.

برای تهیه این چای به مواد پیچیده‌ای نیاز ندارید. با یک موز، ۱ قاشق چایخوری دارچین و ۲۵ میلی لیتر آب می‌توانید یک فنجان چای خوب درست کنید؛ اما مراقب باشید همه چیز را فقط در یک فنجان قرار ندهید، بلکه شیوه زیر را دنبال کنید:

۱- سر موز را خرد کنید، اما پوست آن را جدا نکنید. سپس موز را به قطعات بزرگ همراه با پوست خرد کنید.

۲- تکه‌های موز را داخل یک تابه ریخته و دارچین را روی آن بپاشید.

۳- آب را درون تابه بریزید و آن را بجوشانید. سپس حرارت را کم کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشد.

۴- زمانی که پوست موز جدا شد ظرف رااز روی اجاق بردارید.

۵- مخلوط را در الک بریزید و چای را بیست دقیقه قبل از خواب بنوشید.

۶- این کار را هر شب تکرار کنید تا بهترین نتیجه را بگیرید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها