رفتار های زن با مرد کم صحبت

رفتار یک زن با سیاست با کم حرفی شوهرش

کم حرفی یا بی توجهی مردان دلایل مختلفی دارد که باید با شناخت علت آن با رفتارهای صحیح با شوهر کم حرفتان برخورد کنید.
کد خبر: ۱۲۸۶۰۸۸

دلیل کم حرفی مردان چیست و ما خانم ها باکم حرفی مردان چه کنیم؟

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از نمناک ، خانم ها و آقایان برخی ویژگی های متفاوت از هم دارند . یکی از این ویژگی ها ، صحبت کردن و ارتباط برقرار کردن با دیگران است . خانم ها در صحبت کردن و ارتباط کلامی، بهتر از آقایان عمل می کنند و به خاطر نقش هایشان در خانه و محیط اطرافشان این ویژگی در آن ها تقویت می شود .

کم حرفی مردان

زیاد حرف زدن و صحبت درباره احساسات گرچه برای خانم ها یک رفتار طبیعی محسوب می شود اما یک رفتار مردانه نمی باشد . کم حرفی آقایان دلایل متفاوتی دارد که در این بخش به آن پرداخته ایم تا بتوانید با توجه به این دلایل ، بهترین رفتار را با آقایان کم حرف داشته باشید .

کم حرفی مردان هم انواع مختلف دارد؟

کم حرفی مردها با یکدیگر متفاوت است . برخی از آقایان به طور کلی درونگرا و کم حرف هستند و در موقعیت های مختلف زندگی به حرف زدن و صحبت کردن علاقه ندارند. آنها در جمع دوستانه و کاری و حتی با همسرشان نیز زیاد حرف نمی زنند و از صحبت کردن اضافی خوششان نمی آید.

اگر تازه با همسر خود آشنا شده اید و فکر می کنید کم حرف است توجه کنید که با دیگران چقدر حرف می زند . اگر او کلا کم حرف است و فقط با شما کم حرف نمی زند و در حضور شما بیشتر از همیشه حرف می زند خیالتان راحت شد علت کم حرفی همسرتان بی توجهی و بی علاقگی به شما نیست بلکه حس خوبی به زیاد حرف زدن ندارد پس او را زیاد وادار به حرف زدن نکنید.

دسته دیگر آقایانی هستند که با همسرشان زیاد حرف نمی زنند اما در جمع های مردانه به خوبی حرف می زنند . به این رفتار همسرتان توجه کنید که آیا از همان ابتدای آشنایی همسرتان با شما کم حرف می زده و یا آن روزها بسیار خوش صحبت بوده اما حالا کم حرف شده است و در تلویزیون غرق می شود . این کم حرفی او دلایلی دارد که در ادامه به آن پرداخته ایم .

رفتار یک زن با سیاست با کم حرفی شوهرش

مهمترین دلایل و علل کم حرفی مردان

وجود بحث های همیشگی

کدورت و بحث های همیشگی بین زوجین باعث می شود که آنها به مرور زمان کم حرف شوند و فقط برای رفع نیاز چند کلمه حرف بزنند . مثلا اگر مردی بعد از زندگی با همسر خود ، پی به اشتباه انتخابش ببرد کم حرف می شود و تمایلی به حرف زدن ندارد.

ابتلا به بیماری های جسمی - روحی:

یکی از علت های کم حرفی آقایان ابتلا به بیماری های جسمی و یا روحی مانند پرکاری یا کم کاری تیروئید، وجود یک بیماری مزمن وگاه صعب العلاج، کم خونی شدید وضعف وخستگی پیاپی ، اضطراب و افسردگی و... است . این افراد می توانند به پزشک یا روانپزشک مراجعه کنند تا تحت درمان قرار گیرند.

نگرانی های دائم شغلی:

یکی از علت های کم حرفی و در خود فرو رفتن و انزوا در آقایان نگرانی دائم شغلی مانند بیکاری، نارضایتی شغلی، نداشتن امنیت شغلی و اضطراب تعدیل و اخراج شدن، بی مهارتی و ورشکستگی مالی، مشکل با شریک و... است که موجب می شود همیشه به آن فکر کنند و انرژی زیادی از او می گیردو او را بی حوصله ، بدخلق و کم حرف می کند.

بهترین رفتار با شوهر کم حرف و رفع کم حرفی مردان

برای با هم بودن وقت بگذارید

زوج هایی با یکدیگر کمتر صحبت می کنند که دائما به فکر کار و یا بچه های خود هستند . این زوج ها باید برای با هم بودن وقت بگذارند و زمانی را برای کارهایی مانند تفریحات، پیاده روی ومسافرت اختصاص دهند تا از این مشغولیت ها دور شده و بتوانند با هم بیشتر ارتباط برقرار نمایند.

مهارت گوش دادن را نیز بیاموزید

هنگام حرف زدن همسرتان به صحبت های او گوش کنید و وسط حرف هایش صحبت نکنید و یا با او مخالفت نکنید تا او به صحبت کردن با شما ترغیب شود.

بحث سازنده داشته باشید

علت کم حرفی برخی از مردان این است که دوست ندارند جو خانه را متشنج کنند و بنابراین از بحث فراری اند زیرا همسرشان با کوچکترین بحث واکنش نشان می دهد . پس اگر می خواهید با همسرتان حرف بزنید و بحثی سازنده و نه مشاجره داشته باشید باید اشتباهات گذشته او را یادآوری نکنید ، از به کار بردن الفاظ منفی و جملاتی که با «تو هرگز...» یا «تو همیشه...» شروع می شوند، دوری کنید. در صورت بروز مشکل و صحبت درباره آن ، همه تقصیر ها را به گردن شوهرتان نیندازید و راه حلی برای مشکلتان به دست آورید.

ممکن است کم حرفی همسرتان به علت دوست داشتن شما باشد

اکثر مردها دوست ندارند مشغله های فکری شان را با همسر خود درمیان بگذارند و او را دچار نگرانی و اضطراب کنند. اگر همسر شما نیز به تازگی به علت مشکلات شغلی و یا مالی کم حرف شده ، علت این کم حرفی او را بی توجهی نگذارید بلکه این کار همسرتان و بیان نکردن مشکلات کاری در خانه نوعی توجه و دوست داشتن شما است .

شرایط مناسب برای صحبت کردن ایجاد کنید

اگر همسر کم حرفی دارید و دوست دارید که او حرف بزند ، از غر زدن خودداری کنیدو از او پرسش های مکرر نمایید و با آرامش و محبت حرف بزنید تا به حرف آید .

بپذیرید که مردان کم حرف ترند

مردان با زنان متفاوتند و کمتر از آنان به ارتباط برقرار نمودن تمایل دارند پس نباید از همسرتان توقع داشته باشید مانند شما حرف بزند و همه جزئیات را بیان نماید . صحبت درباره جزئیات برای او سخت است همانطور که حرف زدن درباره سیاست و فوتبال برای شما خسته کننده و سخت است.

شاید همسرتان درونگرا باشد

چنانچه در نمناک گفته ایم در این شرایط بهتر است به شخصیت همسرتان پی ببرید شاید علت کم حرفی او درون گرا بودنش باشد . اگر شما فردی برون گرا هستید انتظار نداشته باشید همسرتان نیز مانند شما باشد و انتظارتان باید با روحیه، شخصیت و توانایی های او متناسب باشد.

بی انصافی را کنار بگذارید و از همسر درون گرای خود انتظار صحبت بیش از اندازه در حد شوهر دوستتان و... نداشته باشید زیرا همانطور که شما نمی توانید کم حرف باشید، او نمی تواند پرحرف باشد.

سوالات تک جوابی از او نپرسید

اگر می خواهید همسرتان بیشتر صحبت کند سوالاتی از او نپرسید که او بتواند با یک کلمه جواب شما را بدهد بنابراین بهتر است سوالات جزیی تر از او بپرسید تا او مجبور گردد با دقت و بیشتر با شما حرف بزند.

موقعیت شناس باشید

در زمانی که همسرتان آرام است با او صحبت کنید و فقط به زمان هایی که خودتان راغب به صحبت کردن هستید توجه نکنید مثلا با همسرتان بعد از بازگشت از کار و در زمان خستگی زیاد حرف نزنید.

عصبانی نشوید و سکوت نکنید

اگر هنگام صحبت با همسرتان او پاسخ شما را نمی دهد و حرف نمی زند بهتر است شما عصبانی نشوید و سکوت نکنید بلکه علت به فکر فرو رفتن او را دریابید و از او دراین باره سوال کنید ، اگر او باز هم پاسخ نداد، بگویید می خواهید درباره آینده صحبت کنید و منتظر شنیدن نظراتش هستید.

به زبان بدن خود توجه کنید

اگر می خواهید همسرتان با شما بیشتر صحبت نماید ، هنگام حرف زدن او ، تماس چشمی برقرار کرده و به او توجه کنید و هرگز هنگام صحبت کردن شوهرتان، کاری انجام ندهید و کتاب ورق بزنید تا همسرتان فکر کند به او بی توجه هستید و کم حرف بزند . در گفت و گو باید حالت چهره تان خنثی باشد، بدنتان آرام و لحن صدایتان معمولی باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها