یک کیک خوشمزه و سریع

طرز تهیه کیک رولتی فریزری

امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کیک رولتی فریزری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
کد خبر: ۱۲۹۰۸۰۴

به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه کیک رولتی فریزری 

 


مواد لازم :

75 گرم آرد بادام یا بادام آسیاب شده

75 گرم پودرشکر

یک تخم مرغ 60 گرمی
(حدوا میشه یه تخم مرغ بزرگ)

40 گرم زرده تخم مرغ
( حدودا زرده 3 تا تخم مرغ متوسط)

60 گرم آرد مرغوب

140 گرم سفیده تخم مرغ
(حدودا سفیده‌ی4 تا تخم مرغ متوسط)

50 گرم شکر

طرز تهیه:

ابتدا یه ماهیتابه ی مربعی 30x40 رو داخل فریزر بگذارید. زرده ها و تخم مرغ های هم دمای اتاق رو با پودر شکر بزنید تا پف کنه. آرد بادام و آرد معمولی رو الک و به آرامی با لیسک از پایین به بالا هم بزنید. توی یه ظرف دیگه ، سفیده های تخم مرغ رو تا زمانی که خامه ای بشن بزنید و بعد شکر رو اضافه و به آرامی مخلوط کنید و به مواد زرده اضافه و با لیسک مخلوط کنید. خمیر رو داخل قالب 30x40 که با کاغذروغنی پوشونیدنش بریزید. ضخامتش باید 1/2 سانتی متر باشد. در دمای 190 درجه با فن روشن به مدت 10 دقیقه ، تا زمانی که طلایی بشن بزاریدش توی فر. یه ورق کاغذ روغنی رو روی سطح کار پهن کنید. قالب رو از فر دربیارید و بلافاصله خمیر رو روی کاغذروغنی برگردونین و به آرامی کاغذروغنی مورد استفاده برای پخت رو بردارید. بذارید تا خنک بشه ، بعد بزارینش داخل ماهیتابه ای که قبلاً داخل فریزر آماده کرده بودید و باز بزاریدش داخل فریزر.‌

نوش‌جآن

newsQrCode
برچسب ها: کیک رولتی فریزری
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها