قیمه ریزه نخودچی یک غذای سنتی و قدیمی

طرزتهیه قیمه ریزه نخود چی

اصفهان ،نصف جهان در آشپزی ایرانی یدی طولانی داشته و غذاهای خوشمزه را در تاریخ خود داشته و دارد.
کد خبر: ۱۲۹۰۹۸۰

طرزتهیه قیمه ریزه نخود چیبه گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته

مواد لازم:


گوشت چرخ کرده گوساله500 گرم

 آرد نخودچی250 گرم

 پیاز1 عدد متوسط

آب ولرم1 پیمانه

پیاز داغ طلایی2 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری

نعنا خشک1 قاشق غذاخوری

زردچوبه1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

 


طرز تهیه قیمه ریزه نخودچی :
ابتدا پیاز داغ را به همراه رب گوجه و نمک و فلفل و نصف پیمانه آب روی حرارت قرار داده تا جوش بیاید، مخلوط کرده تا رب کامل باز شود. حرارت را کم کرده به مدت 10 دقیقه تا کمی غلیظ شود.

گوشت را داخل دستگاه غذا ساز بریزید تا کامل له شود. پیاز رنده شده (رنده ریز) را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده ورز داده سپس آرد نخودچی را اضافه کرده و بقیه آب را کم کم به آن اضافه کرده کاملاً ورز داده تا خمیر یک دستی درست شود.

نعنا خشک پودر شده را اضافه کرده با مواد مخلوط نمایید. سپس دست را خیس کرده و به اندازه توپ های اندازه گردو برداشته کامل گرد کرده و در سس آماده شده انداخته و اجازه می دهیم کاملاً پخته و جا افتاده شود. این مرحله حدود یک ساعت زمان خواهد برد.

دقت کنید که در آخر این خوراک باید کمی آب داشته باشد تا زمان سرو زیر کفته ریزه ها ریخته شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه غذای ساده و آسان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها