به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از دیجیاتو، افرادی که از ضعف شنوایی رنج میبرند، با کمک زبان اشاره میتوانند با دیگران ارتباط برقرار کنند. بن سندرز و همکارانش هدف خود را از توسعه سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی SignGAN، کمک به افراد ناشنوا و کم شنوا برای برقراری ارتباط با دیگران مطرح میکند.
هر زبانی ساختار دستور زبان خاص خودش را دارد. تیم ساندرز در تلاش هستند بتوانند امکان ترجمه گفتار در زبانهای زنده دنیا را با توجه به ساختار همان زبان به زبان اشاره ترجمه کنند که ظاهرا کار پیچیدهای است.
سندرز در جلسه معرفی سیستم جدید مبتنی بر هوش مصنوعی خود گفت:
«اپلیکیشنهای بسیاری برای یادگیری زبان اشاره به صورت رایگان وجود دارد. کاربران میتوانند متنهایی را در اپلیکیشنها تایپ کنند و برنامه متن نوشته شده را برایشان به زبان اشاره ترجمه میکند؛ اما هیچکدام نمیتوانند به صورت بلادرنگ گفتار را به زبان اشاره تبدیل کنند.»
بهمن ماه سال گذشته نیز هوش مصنوعی گوگل، فناوری تبدیل زبان اشاره به گفتار را معرفی کرد. هر چند فناوری ترجمه زبان اشاره به زبان گفتار هنوز به صورت کامل توسعه نیافته است؛ اما ایدههای جدیدی را به دنبال خود داشت که توسط محققان دیگری دنبال شد.
سیستم هوش مصنوعی گوگل علایم و اشارههای دست را به گفتار تبدیل میکند؛ اما قادر به تشخیص حرکات سر و صورت نیست و آنها را نادیده میگیرد.
سال گذشته گوگل اعلام کرد قصد دارد این سیستم مبتنی بر هوش مصنوعی را به پلتفرم ترجمه خود یعنی گوگل ترنسلیت اضافه کند. در نتیجه امید آن میرود که افرادی که قدرت تکلم ندارند، بتوانند با کمک این سیستم و بدون دخالت مترجم انسانی، منظور خود را به دیگران برسانند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب