
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک
مواد لازم:
– در مرحله اول نگذارید خامه قبل از اضافه کردن بقیه مواد به جوش بیاید. تنها باید کمی گرم شده باشد.
– در صورتی که بافت تافی به دلیل گرمای محیط نرم شده میتوانید با قرار دادن داخل فریزر به بافت سفت تری برسید.
– تافی را در یخچال نگهداری نکنید چون رطوبت یخچال موجب چسبندگی و وا رفتن تافی میشود.
– برای طعم بهتر و لذیذتر میتوانید به جای شکر سفید از شکر قهوه ای استفاده کنید.
– هر پیمانه خامه پر چرب معادل ۲۳۰ گرم است. برای تهیه تافی کره ای از خامه پاکت صورتی استفاده کنید
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر محمدهادی همایون به ریشهیابی رویارویی غرب با ایران پرداختهایم
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد