در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه آش شولی خوش طعم و خوش عطر
مواد لازم :(۴ تا ۵ نفر)
۱ و ۱/۲ کیلو سبزی (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید)
۲ عدد چغندر بزرگ
۳ عدد پیاز متوسط
۱ لیوان آرد
۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک
۱ لیوان عدس
روغن: به اندازه سرخ کردن پیازها و درست کردن نعنا داغ
نمک و زردچوبه : به اندازه لازم
سرکه: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
مدت زمان : ۲ ساعت
ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش میدهیم و با مقداری آب روی گاز قرار میدهیم تا نیمپز شود. میتوان مقداری از چغندر را هم رنده کرد.
بعد از اینکه چغندر بهطور کامل نیمپز شد، عدس و سبزی خرد شده را به آن اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا کاملاً پخته شود.
سپس پیاز را سرخ کرده و نعناع و زرچوبه به آن اضافه میکنیم.
حدود ۴ الی ۵ لیوان آب سرد را به آرد اضافه میکنیم و سپس با قاشق، کاملاً آنها را با هم مخلوط میکنیم.
هنگامی که سبزی وعدس کاملاً پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه میکنیم و میگذاریم تا چند قُل بخورد.
سپس حدود ۴ لیوان آب جوش به آش اضافه میکنیم و سپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه میکنیم و بهطور همزمان هم میزنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه میکنیم و به خوبی هم میزنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.
بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه (یا رب انار) به آش اضافه میکنیم و میگذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.
شولی را در ظرف مناسب ریخته و آن را با پیاز و نعنا داغ تزیین میکنیم.
نوش جان
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: