شولی یزدی معروفترین آش سنتی یزد

طرز تهیه آشولی خوشمزه و خوش طعم

یزد‌ی‌ها آش شولی را حدود ۱۰ تا ۱۱ صبح و برای باز شدن اشتهایشان می‌خورند، اما برای مردم دیگر شهرهایی که به تقلید از آنها شولی را طبخ می‌کنند، این آش یک پیش‌غذای خوش عطر و رنگ است
کد خبر: ۱۲۹۳۳۶۹

طرز تهیه آشولی خوشمزه و خوش طعمبه گزارش جام جم آنلاین طرز تهیه آش شولی خوش طعم و خوش عطر

 

مواد لازم :(۴ تا ۵ نفر)

۱ و ۱/۲ کیلو سبزی (نصف آن اسفناج و نصف دیگر شوید)

۲ عدد چغندر بزرگ

۳ عدد پیاز متوسط

۱ لیوان آرد

۲ قاشق غذاخوری نعنا خشک

۱ لیوان عدس

روغن: به اندازه سرخ کردن پیازها و درست کردن نعنا داغ

نمک و زردچوبه : به اندازه لازم

سرکه: به میزان دلخواه

طرز تهیه آشولی خوشمزه و خوش طعم

طرز تهیه:

مدت زمان : ۲ ساعت

ابتدا چغندر را پوست گرفته، سپس آن را به صورت خلالی برش می‌دهیم و با مقداری آب روی گاز قرار می‌دهیم تا نیم‌پز شود. میتوان مقداری از چغندر را هم رنده کرد.

بعد از اینکه چغندر به‌طور کامل نیم‌پز شد، عدس و سبزی خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم و صبر می‌کنیم تا کاملاً پخته شود.

سپس پیاز را سرخ کرده و نعناع و زرچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

حدود ۴ الی ۵ لیوان آب سرد را به آرد اضافه می‌کنیم و سپس با قاشق، کاملاً آن‌ها را با هم مخلوط می‌کنیم.

هنگامی که سبزی وعدس کاملاً پخته شد نصف پیاز داغمان را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا چند قُل بخورد.

سپس حدود ۴ لیوان آب جوش به آش اضافه می‌کنیم و سپس آرد مخلوط شده با آب را به آرامی به آش اضافه می‌کنیم و به‌طور همزمان هم می‌زنیم تا آرد به صورت گلوله درنیاید، اگر آش خیلی غلیظ شد باز هم به آن آب اضافه می‌کنیم و به خوبی هم می‌زنیم تا غلظتی مانند آش سوپ به خود گیرد.

بعد از اینکه نمک و فلفل را به اندازه گفته شده به آش اضافه کردیم، به آن نعناع داغ و بقیه پیاز داغ همراه با سرکه (یا رب انار) به آش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم چند قل بخورد تا بوی تند حاصل از سرکه از بین برود.

شولی را در ظرف مناسب ریخته و آن را با پیاز و نعنا داغ تزیین میکنیم.

نوش جان

 

برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.

newsQrCode
برچسب ها: چغندر سرکه نعنا
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سفر اربعین به سلامت

ضروری‌ترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفت‌وگو با یک متخصص بیماری‌های عفونی بررسی کرده‌ایم

سفر اربعین به سلامت

وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

نیازمندی ها