به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کوچیتا مواد لازم: بلغور ۱ لیوان سیر ۱ بوته نمک و فلفل به میزان لازم روغن حیوانی یا کره در صورت تمایل آب ۵ لیوان کشک به میزان لازم روغن ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه اول بلغور رو پاک کنید ،بشورید بعد بگذارید حدود ۱ساعت داخل آب خیس بخوره.بعد بلغور و آب رو همراه روغن با حرارت کم بگذارید خوب بپزد و لعاب بده. وقتی بلغور پخته شد، سیرهای پوست کنده را همراه نمک به آش اضافه کنید تا وقتی سیرها پخته بشوند اجازه بدید موادتون روی حرارت ملایم بمونه. در این مدت آش روهم بزنید. موقع سرو غذا،میتونید کمی کره یا روغن حیوانی به همراه کشک و سیر کوبیده خام روی آش بریزید و نوش جان کنید برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.