مربای کیوی مثل خود میوه اش خوشمزه و خوش طعمه

طرز تهیه مربای کیوی خانگی

جزء شیرینیجاتی هستند که اصولا یک نوع یا انواع گوناگون اون در هر خونه ای پیدا میشه و که میتونیم در وعده های متفاوت غذایی به خصوص وعده صبحانه سرو کنیم.
کد خبر: ۱۲۹۳۷۲۱

طرز تهیه مربای کیوی خانگی

 به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران کوک

 

  • مواد لازم برای مربای کیوی

    • کیوی 1 کیلو
    • شکر 1 کیلو
    • آب 1 و 1/2 پیمانه
    • آبلیمو تازه 1 قاشق غذاخوری
    • طرز تهیه مربای کیوی خانگی
  •  طرز تهیه مربای کیوی

     

    مرحله اول:

    کیوی را پوست بگیرید و آن را به شکل حلقه ای یا هر شکلی که دوست دارید برش بزنید(برای اینکه له نشود بهتر است از کیوی رسیده سفت  برای مربای کیوی استفاده کنید)

  • مرحله دوم:

    نیمی از شکر را لابه لا و روی شکر بریزید و اجازه دهید به مدت سه تا پنج ساعت در یخچال استراحت کند و آب بیاندازد (آب انداختن باعث می شود از آب اضافی کمتری استفاده کنید و در نهایت مربای خانگی لذیذتری داشته باشید)

  • مرحله سوم:

    پس از استراحت، کیوی را روی حرارت ملایم قرار دهید و آب و باقیمانده شکر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید مربا به جوش آید.

    (شکرک های دور ظرف را هرگز جدا و مخلوط مربا نکنید چرا که باعث شکرک زدن مربا در یخچال می شود.)

  • مرحله چهارم:

    25 تا 30 دقیقه زمان نیاز است تا مربای کیوی قوام آمده و خوشمزه شما آماده شود. پس از خاموش کردن شعله، آب لیمو را به مربا اضافه کنید. پس از آماده  و خنک شدن مربای کیوی بهتر است آن را در ظرف شیشه ای در دار و استریل شده بریزید تا کپک نزند

نکات کلیدی تهیه مربای کیوی

– اگر می خواهید مارمالاد کیوی داشته باشید در انتهای کار مربا را میکس یا له کند و یا از کیوی نرم استفاده کنید.

– در صورت تمایل مقداری زعفران دم شده یا یک قطره رنگ خوراکی سبز به مربا بیافزایید تا رنگ آن تغییر کند.

– اگر دوست داشتید همراه لیمو، 1/8 قاشق چایخوری وانیل خالص به مربا اضافه کنید تا عطر بیشتری داشته باشد.(مربای کیوی وانیلی برای استفاده در کیک و شیرینی بسیار مناسب است)

– برای امتحان قوام مربا، مقداری از شهد را داخل آب سرد بریزید اگر به سرعت در آب حل نشد نشانه قوام مناسب مربا است

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها