به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دونفره

برای درست کردن این کیک باید باتر میلک داشته باشیم و چون تو ایران نمیتونیم از فروشگاه ها بخریم پس خودمون توی خونه خیلی راحت درستش میکنیم. فقط کافیه یک پیمونه شیر که باید پرچرب باشه رو بذاریم تا به دمای محیط برسه و بعد یک قاشق غذاخوری آبلیمو بهش اضافه کنیم (فرقی نداره که آبلیمو تازه باشه یا آبلیموهای کارخونه ای. من خودم از آبلیمو کارخونه ای استفاده کردم) حالا مخلوط رو کمی هم میزنیم تا شیر و آبلیمو مخلوط بشن و میذاریم تا برای ۵ الی ۱۰ دقیقه بمونن بعد این مدت شیرمون یکم میبره و روش یکم غلیظ میشه حالا باتر میلک ما حاضره به همین راحتی
.در مرحله بعدی آرد، نمک، بیکینگ پودر و کاکائو رو با هم ۲ الی ۳ بار الک میکنیم
در نهایت سرکه رو هم اضافه کرده و باز با لیسک مواد رو کمی هم میزنیم. درکل سرکه رو به این خاطر اضافه میکنیم چون کیک رو قرمز تر خوشرنگ تر میکنه. اما اصلا نگران طعم نهایی کیک نباشین نه سرکه و نه آبلیمو داخل باتر میلک در طعم نهایی کیک تاثیر ندارن و ترشش نمیکنن.
در این مرحله رنگ رو چک میکنیم اگه به اندازه کافی قرمز و پررنگ نبود میتونین کمی دیگه رنگ خوراکی اضافه کنین.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده و کارگردان مستند رئالیتی «کارخنده» درباره چالشهای تولید این برنامه و تغییرات در فصل چهارم آن توضیح میدهد
فیلمساز بوشهری معتقد است سینمای ماندگار، بازتابی از ملاقات انسان با خویشتنِ خویش و سیر درونی اوست.