در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از کتاب کاله
بادمجان و گوجهها را یا به کمک ذغال با منقل و باربیکیو یا با اجاق گاز یا به وسیله فر کبابی کنید و پوست آن را بگیرید.
بعد از گرفتن پوست بادمجانها، آنها را داخل مخلوطکن بریزید یا با گوشتکوب حسابی بکوبید تا کاملا له شوند.
نوبت ساطوری کردن سبزیجات است. ابتدا سبزیها را به صورت ریز و ساطوری خرد کنید. سیر و فلفل را هم به صورت ریز خرد کنید.
تمام مواد را داخل یک ظرف بریزید و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس به مقدار لازم نمک، فلفل و گلپر و سیاهدانه را اضافه کنید.
سرکه و آبغوره را تقریبا به همان اندازه که در مواد لازم گفتیم اضافه کنید؛ اما مواظب باشید ترشی نه خیلی شل و نه خیلی سفت شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد