
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دونفره
ابتدا باید مواد خشک بجز وانیل رو با هم مخلوط کنیم و الک کنیم. یعنی آرد و نمک و بکینگ پودر رو الک میکنیم و میذاریم کنار دستمون. کره باید به دمای محیط رسیده و نرم شده باشه. در ظرفی کره نرم شده و شکر رو با دور متوسط همزن اونقدر میزنیم تا یکدست بشه (حدود سه چهار دقیقه). تخم مرغ و زرده تخم مرغ رو اضافه میکنیم و دور همزن رو تند میکنیم تا کاملا مخلوط بشن و وانیل رو اضافه میکنیم و اونقدری میزنیم که مخلوط یکدستی بدست بیاد.
در این مرحله مواد خشک رو کم کم اضافه میکنیم تا اونجایی که به خمیر نرم و صافی برسیم. این خمیر احتیاج به ورز دادن نداره و همینکه کاملا مخلوط و یکدست بشه کافیه. اگر خمیر خیلی چسبنده نبود میتونین همون لحظه قالب بزنید و استفاده کنید ولی برای راحتی بیشتر موقع کار و اینکه مواد بیشتر به خورد هم برن بهتره یک ساعتی در سلیفون بپیچید و بذارید توی یخچال استراحت کنه.
بعد خمیر رو بیرون بیارید و روی سطح صافی با وردنه به قطر سه چهار میلیمتر پهنش کنید و قالب بزنید. برای قالب زدن هم به دو قالب اححتیاج دارید. یکی کمی بزرگتر (حالا به هر شکلی که دوست داشتید مثل قلب یا گرد یا مربعی) و یکی قالب کوچکتر برای وسط شیرینی. بیسکوییت زیری باید کامل باشه و بیسکوییت رویی یک قالب دیگه وسطش میخوره که مرباش دیده بشه. البته سلیقه ایه و میتونید هر دو طرف رو ساده بزنید. پس دقت کنید تعداد قالبهایی که برای رو و زیر میزنید باید یکی باشه. مثلا چهارتا رو ساده بذارید و وسط چهار تا دیگه رو قالب کوچیک بزنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
محمود قماطی، نائبرئیس شورای سیاسی حزبالله در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
صریح و بیپرده با علیرضا خانی عضو سابق هیأت مدیره استقلال
داود فتحعلیبیگی معتقد است اقتباس از یک متن باید بهگونهای باشد که با فرهنگ بومی ما سازگاری پیدا کند