سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از برترین ها
مواد لازم برای ۶ نفر
طرز تهیه
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و سرخ شوند. گوشت گوسفندی که به صورت خورشتی خرد شده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. به گوشت ادویه اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خامی ادویه گرفته شود. حالا رب گوجه را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید. وقتی که رنگ رب باز شد و طعم خامی آن گرفته شود مقداری آب جوش به سبک سایر خورشها اضافه کنید و اجازه دهید روی شعله ملایم گاز بپزد.
در این فاصله هویجها را با رنده درشت رنده کنید و در کمی روغن روی حرارت ملایم گاز تفت دهید. وقتی کمی تفت خورد درب ظرف را بگذارید تا هویجها کمی بپزند و نرم شوند. سپس یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده غلیظ به هویج اضافه کنید. وقتی گوشت خورش پخت هویجهای تفت داده شده را به همره آلوها به خورش اضافه کنید و نمک خورش را هم اندازه کنید. اجازه بدهید در این مرحله هم خورش روی شعله ملایم گاز جا افتاده و به روغن بیفتد.
فوت و فن خورش هویج جاافتاده
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد