
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از مجله کوروش
سینه مرغ: ۸۰۰ گرم
پرتقال: ۴ عدد
آب پرتقال: ۳ لیوان دسته دار فرانسوی
پیاز: ۱ عدد متوسط
پوست پرتقال خلال شده: ۲ قاشق غذا خوری
شکر (دلخواه): ۱ قاشق غذا خوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به میزان لازم
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذا خوری
سینه مرغ را به قطعات کوچک تبدیل کرده و در یک ظرف مناسب، با پیاز نگینی شده و روغن یا کره، سرخ کنید. حرارت را کم کنید تا پیاز و مرغ کمی طعم یکدیگر را بگیرند. ۲ تا ۳ دقیقه بعد، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید.
مرحله دوم
پوست پرتقال ها را بگیرید و به اندازه دو قاشق آنها را خلالی و به مرغ اضافه کنید و با هم تفت دهید.
آب پرتقال را با شکر مخلوط کنید (در صورت دلخواه) و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید
مرحله سوم
وقتی مرغ به طور کامل پخت، پرتقالها را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید طعم یکدستی بگیرند.
زعفران را به خورش پرتقال اضافه کنید. وقتی خورش پرتقال به غلظت دلخواه رسید، زیر قابلمه را خاموش و در ظرف مناسب سرو کنید
برای مشاهده دستور العمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان